Temat: Numery startowe
Żeby uniknąć problemów z numerami może zrobimy już jakies rezerwacje na numery. Biorę tak jak w zeszłym roku PZM klasa 250 nr startowy 13
Piotrek #13
YZ450F SUPERMOTARD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Numery startowe
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Żeby uniknąć problemów z numerami może zrobimy już jakies rezerwacje na numery. Biorę tak jak w zeszłym roku PZM klasa 250 nr startowy 13
Piotrek-mysle, ze nowi zawodnicy niech wybiorą po prostu inne numery niz byly w zeszlym roku
A jakie byly numery w zeszlym roku mozna zobaczyc w linku ponizej:
[url]http://supermoto.pl/index.php?module=pages&id=5[/url]
Dokładnie ale lepiej temat poruszyć żeby potem nie kombinować jak np. pojawią się trzy 30-stki.
jak np. pojawią się trzy 30-stki.
Z tymi trzema 30-kami to przesadziłes :)
Zreszta kazdy zdrowy chłop woli, aby pojawiły sie trzy 19-ki zamiast trzech 30-ek ;)
Tobie tylko jedno w głowie!!!
Nie jedno, tylko trzy :)
A na poważnie to pamiętaj o 4,25 dla mnie.
to ja rezerwuję 23 :P ppzm :)
Panowie bardzo mi zalezy na 22 czy zna ktos Krzysztofa Rafalskiego ?? czy on bedzie dalej jezdzil w sezonie 2009
Jak cos to #121 rezerwuje
Senso ale ty jedziesz w OPEN
Senso ale ty jedziesz w OPEN
Piotrek ok wiem ale kto wie czy on tez nie bedzie jezdzil w OPEN , wole poprostu pogadac teraz niz pozniej jak powiedziales wybrac np. #30 i dopiero bedzie sie dzialo ;)
to ja bym prosił o pozostawienie dla mnie 83
krztsiek rafalski to mój kolega z 3 miasta , z tego co wiem też trochę w tym sezonie posciga się ...
Pozdrawiam !
krztsiek rafalski to mój kolega z 3 miasta , z tego co wiem też trochę w tym sezonie posciga się ...Pozdrawiam !
Dzieki za info wiec #121 jest moj :)
.
Popieram poprzedników odnośnie numerów kto będzie startował pierwszy raz niech uda się na stronę [url]http://www.automobilklub.leszno.pl/wyniki2009.php[/url] i sprawdzi jakie numery były zajęte w 2009 i nie będzie kłopotów ;-)
PS. Nie zauważyłem że ktoś odkopał tak stary temat ;-))
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Numery startowe
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 76 zapytań