Odp: Bluza SUPERMOTO
Temat bluz uważam za zamkniety. Wielkie podziekowania dla BartkaSM oraz Raja za nieoceniona pomoc. To, ze te bluzy w ogole powstaly to w wiekszej mierze ich zasluga.
Misa, odeslij mi bluze to Ci podesle XL-ke.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 65 66 67 68 69 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Temat bluz uważam za zamkniety. Wielkie podziekowania dla BartkaSM oraz Raja za nieoceniona pomoc. To, ze te bluzy w ogole powstaly to w wiekszej mierze ich zasluga.
Jery nie bądz taki skromny to Ty sie rzuciłeś z motyką na słońce i dałeś rade :)
kurde dopiero teraz zauważyłem twój post, jutro postaram się odesłać Ci bluzę :)
Siema...skoro nie ma juz bluz to moze udalo by sie je dorobic? Jak one byly robione?
ja też bym chętnie kupił
:)
Chyba sie nie zrozumielismy:) chodzilo mi raczej o to zeby ten kto robil bluzy powiedzial jaka technologia, skad byly bluzy i czy moze podeslal pliki, wtedy samibysmy sobie je dorobili...
Wystarczy przeczytać wątek, nie ma tego dużo.(choć polecam zacząć lekturę od najświeższych postów)
i jak tam JERY dotarła do Ciebie moja bluza?
Tak Misa. Sorka za zwloke. Jutro wysle Ci twoja wlasnosc.
ok no to będę czekał na listonosza:)
Powiedz mi jeszcze ile mam Ci kasy przelać za wysyłkę.
Nic
bluza dotarła i teraz jest wszystko gites:)
Dzięki wielkie JERY :)
Ok. Ciesze sie. Niech Ci sluzy :)
Jest jeszcze możliwość kupna tych ciuszków? I jak one wyglądają w sumie może ktoś foto zapodać?
______
Dobra, doczytałem że już nie ma.
Strony Poprzednia 1 … 65 66 67 68 69 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.079 sekund, wykonano 42 zapytań