1

Temat: Podwójny kpl układ KTM SMR SX

Witam,
tak jak w temacie sprzedam podwójny układ wraz z kolankami do Ktma 2004-2008 firmy SilMotor. Stan idealny. Sprawdzany na hamowni dla porównania z acrapem i ma tyle samo koni. Cena 1900zł

Kontakt
693 43 08 06
Kuba

2

Odp: Podwójny kpl układ KTM SMR SX

Z puszkami?
Masz jakąś strone www, zdjęcia.
Pozdr

3

slider76 napisał/a:

Witam,tak jak w temacie sprzedam podwójny układ wraz z kolankami do Ktma 2004-2008 firmy SilMotor. Stan idealny. Sprawdzany na hamowni dla porównania z acrapem i ma tyle samo koni. Cena 1900złKontakt 693 43 08 06Kuba

jaki bezsens to poco obciążać motocykl 2 koncówkami skoro ten sam efekt ^^ ?

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

4

"cross" napisał/a:

jaki bezsens to poco obciążać motocykl 2 koncówkami skoro ten sam efekt ^^ ?

Dla niektórych wygląd sie liczy :)

Chyba że chodzi o akrapa który też ma 2 puchy

Yamaha DT 50 R

5

NaZ napisał/a:

...Chyba że chodzi o akrapa który też ma 2 puchy

hmm... zawsze sie zastanawiałem jak to jest montowane ?? przecież z drógiej strony niedojże nie ma uchwytów pod tłumik to do teg okształt błotnika jest inny ?

6

slider76 napisał/a:

Sprawdzany na hamowni dla porównania z acrapem i ma tyle samo koni

Acrap kosztuje ze dwa razy więcej, może jednak jest w tym sens?

7

Kolego "cross" jeżeli nie znasz się nie udzielaj się. Oferta tylko dla zainteresowanych nie dla osób chcących podnieść swoją liczbę postów :)  fotki nie mam, nie mam kiedy zrobić :( do kompletu dodaje filtr powietrza z puchą (nadkole) które musi być wycięte pod ten układ. A co do uchwytów żaden problem kwestia przyspawania jednej blaszki we wskazanym miejscu (takową blaszkę-uchwyt posiadam)

Pozdrawiam

8

slider76 napisał/a:

Kolego "cross" jeżeli nie znasz się nie udzielaj się. Oferta tylko dla zainteresowanych nie dla osób chcących podnieść swoją liczbę postów :)  fotki nie mam, nie mam kiedy zrobić :( do kompletu dodaje filtr powietrza z puchą (nadkole) które musi być wycięte pod ten układ. A co do uchwytów żaden problem kwestia przyspawania jednej blaszki we wskazanym miejscu (takową blaszkę-uchwyt posiadam)Pozdrawiam

może i sie nie znam wiec zpaytałem czy warto tak obciazac motocykl i jak wyglada z monatazem ;] pozatym śmiem wątpić żeby firma x była porównywalna z  acrapem ;)