Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Nie chce się ktoś jutro trochę pokręcić? Można przewietrzyć moto po zimie w końcu :)
KTM EXC 525
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 559 560 561 562 563 564 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie chce się ktoś jutro trochę pokręcić? Można przewietrzyć moto po zimie w końcu :)
a będą jakieś schody pod narodowy np :) podjazd
Bardzo proszę :D
No to jak z tymi schodami? Może jutro po pracy?
No schody wczoraj były i to całkiem sporo :) Ja do czwartku odpadam, ale w weekend jak będzie pogoda to bardzo chętnie.
Siema!
Ja z chęcią codziennie wieczorem.
18:30 pod PGE gdzieś na parkingu, kto chętny to wie co robić :D Oczywiście jak padać nie będzie
Panowie mam sprawę ciągle mam mętlik w głowie czy przesiadać się ze ścigów na SM, czy znalazłby się ktoś ze stolicy żeby w jakiś pogodny weekend spotkać się pogadać, dać się przejechać (w zamian przejażdżka moją ZX10-R), może się przekonam, najlepiej na smc 690?
Siema ! Wybiera sie ktoś jutro polatać po Warszawie ?? Odebrałem sprzęt z serwisu i chętnie go przewietrze
Siema ! Wybiera sie ktoś jutro polatać po Warszawie ?? Odebrałem sprzęt z serwisu i chętnie go przewietrze
Ja bym chetnie poszedl w teren, znalazlem dobra miejscowke.
EDIT: jednak odpadam, jestem zbyt styrany po wczorajszym.
18;45 PGe , brama 11 , czekamy 5 min
Jutro 11/12 Pge , ktoś reflektuje?
Jutro 11/12 Pge , ktoś reflektuje?
Ja będę latał.
Rano muszę ogarnąć zakupy i planuję ok 12 najpóźniej ruszyć, zanim zaczną się te powroty.
Też jestem chętny, chociaż wolałbym zacząć 15-16. Olać powroty. Piszcie jak coś tutaj.
11;15 zbiórka pod pge, brama 11, czekamy 5 min i ruszamy
Strony Poprzednia 1 … 559 560 561 562 563 564 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.112 sekund, wykonano 40 zapytań