Odp: Supermotowy Terror Warszawy
a jest gdzies obecnie miejsce stalych spotkan/startow ... zeby ew. moc trafic na kolejna ustawke i latnie ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 50 51 52 53 54 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a jest gdzies obecnie miejsce stalych spotkan/startow ... zeby ew. moc trafic na kolejna ustawke i latnie ?
dobra aura na latanie :D
pOOlish?
jasne, że pale!
p.s. zdradzicie gdzie się spotykacie i kiedy?
ja od paru dni ciesze się XT600 zsupermocioną.
majki vel szaft
Widziałem dziś takiego samego dzioba jak mój - R są dwie w Warszawie he he
Powitac! =)
Ty nazywasz swojego dziobalem, ja "Brzydalem". :)
I znam jeszcze 2 takie same, ktore smigaja po Warszawie. Jeden na normalnych wydechach, drugi na Leosiach, moj jest na malych akrapach.
Co daje nam 4 zidentyfikowane SMRy w Wawie.
Pozdrawiam,
Corio
BOLEK_KTM690SMR napisał/a:Widziałem dziś takiego samego dzioba jak mój - R są dwie w Warszawie he he
Powitac! =)Ty nazywasz swojego dziobalem, ja "Brzydalem". :)I znam jeszcze 2 takie same, ktore smigaja po Warszawie. Jeden na normalnych wydechach, drugi na Leosiach, moj jest na malych akrapach.Co daje nam 4 zidentyfikowane SMRy w Wawie.Pozdrawiam,Corio
Ja widziałem dwa , licząc mój :)
http://bikepics.com/members/bolek85/08690sm/
NIe wiem kto to był, widziałem ostatnio nad Kanałkiem Żoliborskim kogoś na dziobalu, miał kask integralny i uszy przyczepione ;)
Zoliborz terroryzuje JA :-))))))
Dziobalem i uszami.....
BOLEK_KTM690SMR: identycznym jak Twoj smiga Marek Godlewski z Promotora.
Adrian, wpadaj na trening dzisiaj godz. 18 ;)
Panowie i Panie jutro może będzie jakaś kulturlaną pogoda? Może warto zorganizować poranną rozgrzewkę ok. 10-11?
kur... ja w pracy do 16-tej . :(
Cześć.
Jeździcie dzisiaj?
... co tak zamarlo ?
to nikt juz nie jezdzi ?
No własnie Panowie co z wami? ;> Kiedy coś latamy? Trzeba zmobilizowac ekipę bo jakoś temat wymarł. SEBEK POBUDKA! Może piątek?
Jak złoże do tego czasu sprzęt to na 1000% sie pisze, nie latałem juz równe 6 tygodni
Ja się piszę na ustaweczki dopiero po weekendzie. Kupiłem graty (napęd,klocki itp) muszę to zrobić bo moto ledwo jeździ i ledwo hamuje. W przyszłym tygodniu dołączy też Maciej na swoim koniu LC4.
Strony Poprzednia 1 … 50 51 52 53 54 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.103 sekund, wykonano 44 zapytań