Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Było spoko, chociaż za dużo nie polatane :D Tak jak myślałem, wydmuchało mi simering z wałka zdawczego. Ale zrobi się, jeszcze raz najlepszego dla Pary Młodej ;) OTOTOTOTOTO
Wyglądało dramatycznie :)
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 515 516 517 518 519 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Było spoko, chociaż za dużo nie polatane :D Tak jak myślałem, wydmuchało mi simering z wałka zdawczego. Ale zrobi się, jeszcze raz najlepszego dla Pary Młodej ;) OTOTOTOTOTO
Wyglądało dramatycznie :)
LukAs_WPR jedziesz z nami?
Ja dzisiaj rano pojechałem na bazar, a potem cały dzień jeździliśmy w Górze Kalwarii po mieście, poligonie i okolicach i dopiero wróciłem..
niezły kleks :D Mały wszystko uchwyci :D
Coś ciekawego było na bazarze ?
zrobiłem 180km i przyznam, że dupsko bolało ale było fajnie.
Można by powtórzyć taki wypadzik za miasto, tyle że ciekawszą traskę :)
Coś ciekawego było na bazarze ?
Zależy kto czego szukał :P Kasków jakie szukałem nie było, zbroi nie było, gogli też praktycznie nie było :P Smar do łańcucha tylko kupiłem. Kumpel kask kupił, zajebiście się cieszył i kilka godzin później jak koło Wisły ścieżką lecieliśmy to gleba i daszek połamany i kask porysowany cały :D
Ogólnie było dużo staroci bardzo.
Była gleba synchroniczna :D
nieźle, ja tam się boję w dżinsach latać :D
Pewnie piśąt groszy zobaczył
Wielkie dzięki dla wszystkich którzy przybyli, było głośno trochę gumowania i terroru - robota zrobiona wzorowo. Bartek na dniach Twoja DR'a wróci do życia ☺ zajmę się nią tak jak i moja. Mały w zamian za wzorowy terror dam Ci parę razy fory na torze ☺ pozdrowienia dla wszystkich od Pary młodej. Dzięki !!!
To są jeansy z ochraniaczami i są jeszcze jakimś kewlarem podszyte. Leżało pisąt groszy ale za szybko jechaliśmy i wyszło jak wyszło :)
w przyszla sobote ma byc ladnie i cieplo. moze zorganizujemy jakies grupowe latanie po miescie?
Przyszła sobota po mieście ! Jestem na Tak !
mi tez bardziej pasuje latanie po miescie poki co.
My z Zielą w sobotę sprawdziliśmy co tam słychać na lotnisku - generalnie to nieźle pizgało z ranka.
lewyy widzę, że macie 2 WRX bez crashpadów. W mojej się starły i chciałbym do brata Bobiego podjechać na Mokotów, to może zrobi crashpady na wymiar. Piszecie się?
jaki jest temat?! Ktoś jest zainteresowany niech pisze mu na pw a nie zaraz będzie 20 postów nie związanych z tematem
Jak w sobote sie umawiamy? O 13 na bankowy
?
Właśnie, o której zaczynacie? Bo ja kończę robotę o 15, a chętnie bym dołączył. Będę startował z Reguł.
Strony Poprzednia 1 … 515 516 517 518 519 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.123 sekund, wykonano 35 zapytań