Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Wczoraj widziałem 3 supermoto jak mijali kilka razy Night skating - ktoś z forum ?
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 496 497 498 499 500 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wczoraj widziałem 3 supermoto jak mijali kilka razy Night skating - ktoś z forum ?
Ja z Klaymanem i jeszcze jeden koleżka, który na forum jeszcze nie jest
terroryści po schodach jeździli. Tak nie wolnoooo
A to nie my, my grzecznie wczoraj 50kmh w zabudowanym i z dala od schodów...
Ktoś coś w niedziele? przyłączył bym się
Ja bym cos jakby co
jutro/dziś wieczorem tj. czwartek ktoś lata? z kumplem będziemy się pewnie kręcić we dwóch. Jak ktoś chętny to tu albo na 609439119
Tylko raczej chcemy pozapierdlalać a nie się powozić :)
Miasto?
Gdzie start?
miasto! :)
my na pewno musimy podjechać na plażę pod Poniatowskim koło 20 tak na 10 minut. Możemy się tam ustawić
To w ktorym miejsu dokladnje sie lapiemy?
Panowie z innej beczki: wiecie w jakim sklepie w wawie jest jakiś konkretny wybór kombi skórzanych w rozsądnych cenach?
W rozsądnych cenach to na jebaju :) Ty jesteś większy ode mnie? Bo jak jesteś moich gabarytów to zobacz moje kombi i potem szukaj na aukcjach.
No właśnie chciałem poprzymierzać trochę przed ewentualnymi zakupami przez internet; chyba, że coś w wawie się trafi w dobrej monecie. Mam ok 183 wzrostu.
No właśnie chciałem poprzymierzać trochę przed ewentualnymi zakupami przez internet; chyba, że coś w wawie się trafi w dobrej monecie. Mam ok 183 wzrostu.
Jak coś to ja mam na zbyciu A* kurtka GP Plus(r.50) + spodnie Track(r.52). Przy 185 cm było ok, dla wyższej osoby się nie nada.
Strony Poprzednia 1 … 496 497 498 499 500 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.092 sekund, wykonano 41 zapytań