Odp: Supermotowy Terror Warszawy
[url]http://sonda.hanzo.pl/sondy,201700,LBUg.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 472 473 474 475 476 … 566 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://sonda.hanzo.pl/sondy,201700,LBUg.html[/url]
Nie ma się czemu dziwić jak latacie w Niedziele o 10 rano
Dziwic sie jest czemu w ogole nie ma chetnych i to nie wazne jaka pora dnia, zanim sie zgralem z bartkiem to start byl okolo 12, a jak od wczoraj czy nawet rano nikt sie nie zglasza to na co mamy czekac, naprawde o 10 to z hermesem w weekendy sie jezdzilo
ja chętnie bym polatał tak jak w zeszłym sezonie, ale po asfalcie, szutrach i lasach, bo ja niekoniecznie latam supermoto żeby tyrać nim teren jak crossem, bo mi to po prostu nie sprawia frajdy.
Dziwic sie jest czemu w ogole nie ma chetnych i to nie wazne jaka pora dnia, zanim sie zgralem z bartkiem to start byl okolo 12, a jak od wczoraj czy nawet rano nikt sie nie zglasza to na co mamy czekac, naprawde o 10 to z hermesem w weekendy sie jezdzilo
tak właśnie nawet i od 9 się już ostro nakurwiało z figlem i nie tylko...a nie jakieś tam pitu pitu - jak ktoś che polatać zawsze znajdzie czas ale co tam mówisz że za rano, dla innych za pózno - chłopie jak masz żonę albo dzieci to z rana wyskakujesz na 2-3h i potem grzecznie z rodzinką... dajcie mi jeszcze chwile się zrosnąć :-) albo ruszcie tyłki bo bany polecą ;-)
P.S. Koso jak jeszcze nie ogarnełeś to od czasu spotkania figla z autem nie zapuszcza się w ostry teren raczej tylko asfalt mały szuter i lasy to już rzadziej
Ja latam codziennie i nie mam żony ani dzieci, może dlatego nie mam takiego parcia żeby latać od rana w Niedzielę.
Jutro jakiś nocny terror może?
Trochę nie w temacie ale nie chce zakładać nowego. Czy ma ktoś może do pożyczenia podnośnik do moto taki najprostszy potrzebuję na 2 dni dosłownie i oddaje w stanie nienaruszonym razem z zimnym piwem.
Konrad odezwij się do mnie - tyle, że do mnie masz kawałek - Tor Stegny
poszło PW
ja chętnie bym polatał tak jak w zeszłym sezonie, ale po asfalcie, szutrach i lasach, bo ja niekoniecznie latam supermoto żeby tyrać nim teren jak crossem, bo mi to po prostu nie sprawia frajdy.
No przecież z figlem tak latamy, mało tego nawet ostatnio ze względu na łapkę nawet szutry nie były grany, jak ja latam to też bez przeprawówek, nawet ciężko mnie w szuter wyciągnąć bo nie lubię felg zabrudzić :D
Ta to morze kupmy se wszyscy smc i od remizy do remizy. Za jakiś czas powstanie nowy typ w wawie taki cafesumoracer.
Pozdro
Ta to morze kupmy se wszyscy smc i od remizy do remizy. Za jakiś czas powstanie nowy typ w wawie taki cafesumoracer.
Pozdro
No padłem :D
może być i od remizy do remizy, oby dużo ciasnych winkli po drodze było :)
dajcie mi jeszcze chwile się zrosnąć :-) albo ruszcie tyłki bo bany polecą ;-j
Zrastaj się szybko bo ja juz moto na terror wyszykowalem i jestem wreszcie ready !
hermes napisał/a:dajcie mi jeszcze chwile się zrosnąć :-) albo ruszcie tyłki bo bany polecą ;-j
Zrastaj się szybko bo ja juz moto na terror wyszykowalem i jestem wreszcie ready !
To wez tam z Figlem i Bartkiem nabierz najpierw wprawy teraz - co byś z tyłu nie zostawał jak ostatnim razem ;-)
Strony Poprzednia 1 … 472 473 474 475 476 … 566 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 80 zapytań