Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Dla zarejestrowanych.
[url]https://motorspot.pl/index.php?id=podgladzdarzenia&ev=642[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 372 373 374 375 376 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dla zarejestrowanych.
[url]https://motorspot.pl/index.php?id=podgladzdarzenia&ev=642[/url]
No i na 11 nikt się nie zgłosił
Figiel, ale za to na 13:30 było sporo ludzi. Ile , bo nie kojarze? 6 osób?
Niestety pokonując zbyt wysoki jak na XTXa krawężnik, zaprzepaściłem grupowe plany jazdy do góry kalwarii :D Wydech puszczony dołem motocykla się poddał:
Krawężnik po prostu ściągnął rurę... Próbując odkręcić obejmę, złamałem klucz (a taki był fajny, oryginalny z Yamahy). Prowizorycznie zmontowaliśmy i pojechaliśmy na stację 200 metrów dalej. Myślałem, że tam spokojnie dokupie sobie oczkowy klucz 10. Na Orlenie moim oczom ukazał się taki widok...
Kupiłem OSTATNI zestaw chyba ośmiu kluczy za 14,20 zł (!), a klucz tym razem się nie złamał, jedynie wygiął... Śruba w obejmie zapieczona. Udało się obejmę zdjąć, naprostować co trzeba i zamontować prawie idealnie, jedynie bez obejmy :D Jak już uda mi się ją rozpraować, zamontuję spowrotem;)
Jedyne szkody po pogięta (od mocowań) puszka :/
Do gory kalwarii troche nam zabraklo ale bardzo fajnie bylo,cos sie przynajmniej dzialo...jak zwykle :D
Obeszło się bez wywroty?
Dzięki za "latanie" miło było kogoś z sm poznać.
Obeszło się bez wywroty?
gleby nie było, po prostu krawężnik okazał się być za wysoki na XT. Dzięki za latanie.
No i na 11 nikt się nie zgłosił
figiel za wcześnie startujesz w niedziele - nie dajesz szansy na otrząśnięcie się po sobotnim wieczorze :)
no wolałem wcześniej dziś o tej co się zbieraliście by mi zostało z 30 min jazdy
twister i udało się ogarnąć temat obejmy do kolektora?
Pomoczyło się dość długo w WD40 i chyba zapiekło się na amen. Pewnie musi pomoczyć sie jeszcze dłużej... Cóż, najwyraźniej jutro poszukiwania nowej:)
Ale z 2giej strony, zrobilem dzis jeszcze kilkanaście kilometrów i rura się nie ruszyła o milimetr :D
Było ewidentnie za krótko, nawet 200 km dziś nie nawinąłem pomimo że jeszcze sam latałem później.
retsiwt zamiast szukać obejmy to pospawaj ;D
Zostawić was Panowie na chwilę i takie kwiatki twister ciekawa ta "modyfikacja" wydechu , majki co z twoim moto...? No i prośba do sajfera że dał znać co ze Staruchem...
Hermes: spoko, ręka złamana, odbite żebra, zwichnieta kostka i siniak na piecie:) Miałem farta. Dziś moto idzie do Plastra i zobaczymy co dalej. Mam pare wnioskow po tym wypadku:
1. Po szybkich szutrach jezdzi sie kozacko. Do wypadku zrobilismy ok 100km w tym 80% po szutrze.
2. Żółw datexa: no coz, spelnil swoje zadanie, ale rozerwał sie i nakretki od mocowania poszczegolych segmentow powbijaly sie w plecy. Wiec chyba nastepnym razem kupie cos lepszego.
3. Buty Tech7: urwana klamra i siniaki, ale poza tym bez zastrzezen.
4. Ochraniacze kolan acerbis evo - 100% skuteczności.
Hermes: spoko, ręka złamana, odbite żebra, zwichnieta kostka i siniak na piecie:) Miałem farta. Dziś moto idzie do Plastra i zobaczymy co dalej. Mam pare wnioskow po tym wypadku:
1. Po szybkich szutrach jezdzi sie kozacko. Do wypadku zrobilismy ok 100km w tym 80% po szutrze.
2. Żółw datexa: no coz, spelnil swoje zadanie, ale rozerwał sie i nakretki od mocowania poszczegolych segmentow powbijaly sie w plecy. Wiec chyba nastepnym razem kupie cos lepszego.
3. Buty Tech7: urwana klamra i siniaki, ale poza tym bez zastrzezen.
4. Ochraniacze kolan acerbis evo - 100% skuteczności.
Łooo, stary to kuruj się zatem. Jak doszło do wypadku?
Plaster, mam nową sprężynę, będę się odzywał niebawem.
Staruch zdrowia!
Strony Poprzednia 1 … 372 373 374 375 376 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.110 sekund, wykonano 31 zapytań