Odp: Supermotowy Terror Warszawy
A my z Maciejem zrobiliśmy wczoraj z 80km po malowniczych drogach w pobliżu Piaseczna, Magdalenki, Złotokłosu, Rozalina i innych - było elegancko :)
Co z niedzielną ustawką na supermotowy piknik??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A my z Maciejem zrobiliśmy wczoraj z 80km po malowniczych drogach w pobliżu Piaseczna, Magdalenki, Złotokłosu, Rozalina i innych - było elegancko :)
Co z niedzielną ustawką na supermotowy piknik??
Rodman lipa jakaś była z tym moto ??
Jedna wielka lipa i jeszcze pieniadze chciał jak za nówkę sztukę.
Wkurzyłem się bo całe popołudnie zjebane, Seba niepotrzebnie odkrecał koła i jeszcze na niedziele ni mam sprzęta.
Kto się pisze godz. 20 ja i Maniek. :D
Może ktoś jeszcze :>
Mnie przekonałeś ;) Poproszę o szczegóły bo jestem nowy :)No i pytanie czy planujecie jakieś wypady w teren gdze wymagana rej, bo ja takową niby mam, ale nie wiem czy znajdę :) (a świateł i lusterek to już na pewno nie znajdę)
ja też nowy ale na niedzielę z checią się skuszę. czy coś już wiadomo bliżej gdzie sie spotykamy i o której??może też kolegę namówię to byloby nas dwóch.
Panowie weekend zbliża się wielkimi krokami. To co z tym grylem? Niedziela 15:00, powsin. Kto jest zainteresowany?
Ale mówimy tu o pośmiganiu w terenie, hopie itp, i potem jakiś grill? :) Bo na samego grilla, to "no offence" ale się nie piszę :)
Najpierw grill albo najpierw latanie. Dowolna konfiguracja w zależności od potrzeb.
Patrząc na prognozy to lepiej nie ryzykować grillem. Raz słońce raz deszcz.
Z weekendu wyszła DUPA !. Ktoś dziś się pisze wieczorkiem ??
DRZ już sprzedany, teraz Rodmana przeklinają sąsiedzi. :P
A moi sąsiedzi szykują się do powitania CRFy :> ( na wydechu BIG GUN) :P :P
Więc jak już ją dorwę w swe łapki :D to ustawka wskazana.
Rodmana przeklinają sąsiedzi.
Jeden dzień wystarczył i juz mnie kochają na osiedlu
Więc jak już ją dorwę w swe łapki to ustawka wskazana.
Tylko kiedy to będzie??
Gratulacje Rafał!! Pamietaj tylko że masz bardzo fajnego ale strasznie pałowanego sprzęta:D
Gratulacje Rafał!! Pamietaj tylko że masz bardzo fajnego ale strasznie pałowanego sprzęta:D
Niech pomyślę... pałowany tak? :>
Jeżeli DRZty wytrzymują pod tyłkiem Brzozy to chyba świadczy o ich trwałości. :P
Brzoza, jeżeli twój były DRZ ciągle jeździ... :P to i ten jeszcze długo, długo polata.
Brzoza, jeżeli twój były DRZ ciągle jeździ...
jeździ, jeździ, ale już tak pięknie nie wygląda :)
pozdro,
m
Jeśli jutro nie będzie lać to latamy z Rodmanem i Beretem, ustawka ok 19 na stacji BP lub w innym wcześniej ustalonym miejscu, ktoś dołącza ?
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.080 sekund, wykonano 49 zapytań