Odp: Supermotowy Terror Warszawy
hehe motór w motocyklu, plaster co to dla ciebie wierze, że twoje cudowne ręce szybko uleczą maszynę
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 315 316 317 318 319 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hehe motór w motocyklu, plaster co to dla ciebie wierze, że twoje cudowne ręce szybko uleczą maszynę
szukam nowego silnika :/ ze starego wiele nie zostało:/
Plaster ile zrobiłeś DRą km ?
Korba bokiem ci teraz poszła?
SOBOTA
Więc jutro spotykamy się tutaj start 10:00 to może na 11 wszyscy przyjadą
bo to wcześnie jest, sam jakiś niedospany jeździłem, nawet odpuściłem taki ciekawy podjazd:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=mhxg82aQEOQ&feature=youtu.be[/url]
plaster przesadzasz, jak każdemu wiadomo cała seria dr jest "bezawaryjna"
hermes napisał/a:SOBOTA
Więc jutro spotykamy się tutaj start 10:00 to może na 11 wszyscy przyjadąbo to wcześnie jest, sam jakiś niedospany jeździłem, nawet odpuściłem taki ciekawy podjazd:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=mhxg82aQEOQ&feature=youtu.be[/url]plaster przesadzasz, jak każdemu wiadomo cała seria dr jest "bezawaryjna"
Figiel trzeba sobie odpuścić %%% dzień wcześniej i wszystko jest ok ja przestałem tankować ok godziny 01.
No ale dobra trzeba będzie zrobić parę pózniejszych terrorów w tygodniu :-) może ktoś się wytoczy.
Taki podjazd sobie odpuścić to nie poznaje kolegi !!!?
Plaster szkoda tej twojej DR-k,jakieś fatum czy co?
W gruncie rzeczy motocykl jest sprawny padł tylko motor ;-) przy okazji Bad Radez odkupił swoje małe grzeszki ;-) Dzięki Radez.
Staruch zatwierdziłeś już video od figla do publikacji?
hermes napisał/a:SOBOTA
Więc jutro spotykamy się tutaj start 10:00 to może na 11 wszyscy przyjadąbo to wcześnie jest, sam jakiś niedospany jeździłem, nawet odpuściłem taki ciekawy podjazd:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=mhxg82aQEOQ&feature=youtu.be[/url]plaster przesadzasz, jak każdemu wiadomo cała seria dr jest "bezawaryjna"
Ścieżka dźwiękowa jak zwykle na najwyższym poziomie
Ja już z wami nie jeżdżę , ciągle mi się motor w motocyklu psuje hahahahah
kolejny silnik i kolejna skrzynia się posypała:/ tym razem demolka na całego, korba ,cylinder, tłok cała skrzynia, kartery...
jak to mówią do 3 razy sztuka prawda figiel ???:->:->:->
Podziękowania dla niedobrego Radeza za transport . Fotorelacja z demolki już niebawem :D :D :D
:( ...przykra sprawa ... oby maszynka szybko odzyskala sprawne serducho--
pzdr
Plaster ile zrobiłeś DRą km ?
Korba bokiem ci teraz poszła?
korba zmieliła połamane zębatki skrzyni biegów przy okazji rozwalając cylinder ,kartery oraz tłok.... tak to już jest jak wszystko hula na jednym obiegu oleju :/
na tym silniku zrobiłem 300km ...
na swoim odpukać jak na razie zrobiłem 11tyś bez problemów i mam nadzieje , że już tak zostanie jeśli chodzi o brak problemów
na jakim oleju latałeś?
Jestem na kolach
na swoim odpukać jak na razie zrobiłem 11tyś bez problemów i mam nadzieje , że już tak zostanie jeśli chodzi o brak problemów
na jakim oleju latałeś?
castrol 10 w 50 syntetyk
Ja dzisiaj pouczyłem się hamować pod czujnym okiem "paramoto"
Chyba coś się nauczyłem bo jakby dużo stabilniej w zakręcie
Dzięki
Plaster
może to od tych gumek po horyzont mało oleju było tam gdzie miało być dużo?
300 km? to może na dotarciu do odcinki?
Chyba nie ma takiego sposobu aby umarł silnik w 300 km jak jest wszystko dobrze?
Tak czy siak szkoda wielka!!!!
Ja na pół syntetyku castrola latam . Wysokie i długi gumy też nie działają dobrze na silnik ze względu na klasyczne rozwiązanie smarowania z mokra miską olejową bez wymuszonego obiegu. Trzeba crf kupić :D
Strony Poprzednia 1 … 315 316 317 318 319 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.114 sekund, wykonano 42 zapytań