Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Magdalenka?
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 303 304 305 306 307 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Magdalenka?
gdzie to takie podjazdy są?
To sa okolice Radziejowic, dokladnie tutaj:
[url]http://www.zumi.pl/,,,20.570667800000003,52.0357816,2,2,namapie.html?userMapPointText=tutaj&userMapPointX=20.5697&userMapPointY=52.035584[/url]
No panowie dzięki za wspólne śmiganie. Trochę nas przewiało jak wracaliśmy :)
Tutaj materiał:[url]http://youtu.be/YLmpShtxMcg[/url]
Zasubskrybowałem sobie ten wasz terrorystyczny temat i teraz gul mi skacze jak widzę że chłopaki tu i tam ganiają. Ja chwilowo jestem mocno uziemiony ale mam zamiar to odrobić :)
Pytanie w związku z powyższym - ktoś z Was ma może EXC 450 przerobionego na SM? To dobry pomysł czy nie bardzo ?
Majkmen napisał/a:No panowie dzięki za wspólne śmiganie. Trochę nas przewiało jak wracaliśmy :)
Zasubskrybowałem sobie ten wasz terrorystyczny temat i teraz gul mi skacze jak widzę że chłopaki tu i tam ganiają. Ja chwilowo jestem mocno uziemiony ale mam zamiar to odrobić :)
Pytanie w związku z powyższym - ktoś z Was ma może EXC 450 przerobionego na SM? To dobry pomysł czy nie bardzo ?
Ja mam od kilku dni 525 exc(podobno to niemal to samo co 450) - wg mnie to bardzo dobry pomysł ;)
gdyby ktoś z okolic targówka(ja przy CH Targówek) gdzieś miał wyjechać to dajcie znać 504866558
no i dziś nie było chętnych na jazdę, a pogoda gitara, pewnie zbierają siły na jutro (ha ha taki żarcik)
No panowie dzięki za wspólne śmiganie. Trochę nas przewiało jak wracaliśmy :)
(hd w ustawieniach)
dobry materiał Majki;]
10:30-11 start, mcdonalds rzymowskiego
Kierowniku Figuel ;-) jak dziś niestety nie mogłem, jak sam wiesz najpierw spodnie reklamowałem a potem jedną biedną duszyczkę ratowałem na SM z plecaczkiem. No radez czekamy na ciebie, ale po co EXC 450 przerobione na SM przecież masz moto lotniskowe (jutro będę miał dla ciebie tą metalową część o której ci mówiłem, a chyba kiedyś zgubiłeś ;-)))
P.S. Majkmen wyciełeś moje upalanie? Wiem było pewnie słabe więc obiecuje się poprawie.
Kierowniku Figuel ;-) jak dziś niestety nie mogłem, jak sam wiesz najpierw spodnie reklamowałem a potem jedną biedną duszyczkę ratowałem na SM z plecaczkiem. No radez czekamy na ciebie, ale po co EXC 450 przerobione na SM przecież masz moto lotniskowe (jutro będę miał dla ciebie tą metalową część o której ci mówiłem, a chyba kiedyś zgubiłeś ;-)))
P.S. Majkmen wyciełeś moje upalani? Wiem było pewnie słabe więc obiecuje się poprawie.
Hermes za nisko głowę pochliłem i widać tylko Twoją stopę - operator słabiak :/
hermes napisał/a:Kierowniku Figuel ;-) jak dziś niestety nie mogłem, jak sam wiesz najpierw spodnie reklamowałem a potem jedną biedną duszyczkę ratowałem na SM z plecaczkiem. No radez czekamy na ciebie, ale po co EXC 450 przerobione na SM przecież masz moto lotniskowe (jutro będę miał dla ciebie tą metalową część o której ci mówiłem, a chyba kiedyś zgubiłeś ;-)))
P.S. Majkmen wyciełeś moje upalani? Wiem było pewnie słabe więc obiecuje się poprawie.
Hermes za nisko głowę pochliłem i widać tylko Twoją stopę - operator słabiak :/
No nie,nie mogę nasz nadworny operator i taka gafa, widziałem cię dziś na Wołoskiej przy Woronicza jechałem w blaszaku po Bereta -właśnie Figiel zrobiłeś to chyba złośliwie ustawka Mac a tu Bereta nie będzie jak to chłopak wytrzyma.
TERROR niedziela 10:30-11 start, mcdonalds rzymowskiego
Jaki plan trasy? mogę się trochę spóźnić i dołączył bym w drodze.
Jutro gdzieś lecimy?
jutro ma być deszcz. Dzisiaj też trochę popadało, ale jak to się mówi "trzeba być twardym nie miętkim" terror jak zwykle udany -Góra Kal. zdobyta. Jednak piach to dla mnie jeszcze czarna magia;]
Figiel/Hermes dotarliście do baz bez problemu?
Strony Poprzednia 1 … 303 304 305 306 307 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.098 sekund, wykonano 37 zapytań