Odp: Supermotowy Terror Warszawy
jak napisałem że kloki będą to będę jak tomili jones w ściganym, jak bulterier :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 285 286 287 288 289 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak napisałem że kloki będą to będę jak tomili jones w ściganym, jak bulterier :)
P.S.Seba masz konkurencje Majkmen już zaczepia dziewuchy na mieści :-)
Serio, chciałem ją uwiecznić, bo ładnie zjechała Wam z drogi przy światłach. A wczoraj jezdzilismy po okolicach Zalesia i Góry. Figiel z początku pomyślał o przeprawie tą kładką :-):
Michur, o ile dobrze pamietam znasz legionowskie tereny.
Moze zaproponujesz jakas trase w okolicy legionowa na sobotnie popoludnie?
Mam nadzieje ze do soboty popoludniu, uda mi sie zakonczyc zabawy w elektryka i drz bedzie na chodzie.
P.S.Seba masz konkurencje Majkmen już zaczepia dziewuchy na mieści :-)
Hermes, widzę ile to starań wkładasz w utrzymanie mego wizerunku publicznego na jak najwyższym poziomie ;)
Jeszcze troszkę cierpliwości panowie, a zapewniam was... wracam na koła, wracam do codziennego latania :)
No chłopaki, ładne fotki, udało się przejść przez kładeczkę? Szkoda że nie mogłem dobić do was, ja jak i dr Gonzo walczę z elektryką tylko na garażu (zajeb.....i mi przewody zasilające i jest jakieś zwarcie)
Seba krążą legendy o tobie ;-) a ja staram aby twój wizerunek był na najwyższym poziomie, jednak młodzierz atakuje nie wiem jak długo utrzymam jeszcze ten bastion.
Fajnie że coraz więcej ludzi się podłancza pod terror oby tak dalej jak widzicie jezdzimy bez szaleństw ;-) a awaria zawsze się może zdarzyć (naszczęście jesteśmy w posiadaniu serwisowego busa)
Od storny Janek i Raszyna nadciąga Ciemna chmura w związku z tym dzisiajsza istawka stoi pod znakiem ?
teoretycznie pogody nadal nic nie mówią o deszczu
19:00 przy torze lyzwiarskim stegny
=======
"grubo" az 2 czarne drz'ty
O której dzisiaj?
Dzieje sie dzis cos?
Ok 13-14 bede mogl dolaczyc.
Musze jechac po moto i zmienic swiece...
Jezdzicie???:)
Ja bym dzisiaj polatał na torze w Górze K., jak tylko wyleczę drobnego kacyka.
To lepiej powiedzmy na 16 sie ustawic
To moze na 14?
moze wpadniecie na placyk na ursus?
ja pewnie bede
Wiec jak i gdzie dokladnie, musze wiedziec ile mam czasu:)
Strony Poprzednia 1 … 285 286 287 288 289 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.077 sekund, wykonano 36 zapytań