Temat: Kupie adapter pod zacisk 94mm
Jak w temacie, kupie adapter pod 94mm, to rozstaw przy lagach, nie wiem, czy ten wymiar wystarczy, czy coś jeszcze trzeba, bo się nie znam na tym totalnie. Pozdro!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie adapter pod zacisk 94mm
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, kupie adapter pod 94mm, to rozstaw przy lagach, nie wiem, czy ten wymiar wystarczy, czy coś jeszcze trzeba, bo się nie znam na tym totalnie. Pozdro!
Do jakiego motorku to ma być ?
bolasienko napisał/a:Jak w temacie, kupie adapter pod 94mm, to rozstaw przy lagach, nie wiem, czy ten wymiar wystarczy, czy coś jeszcze trzeba, bo się nie znam na tym totalnie. Pozdro!
Do jakiego motorku to ma być ?
Do bety rr 450 2009, mam zacisk nissin.
Dostałem do kół adapter, ale okazał się minimalnie za wąski, a przez epidemie nie ma mi kto tego zrobić w okolicy :(
Tarcza z brudasów ma inny rozstaw, więc przez ten mały kawałek blachy jestem uwięziony i nie mogę jeździć.
mam beringera 4tłoczkowego
jesli beta ma rozstaw ja ktm to bedzie pasowac
698 672 101
właśnie beta ma nieco inny rozstaw, bo adapter pod ktm nie pasuje niestety
Sprawdzę ci dziś to co mam z YAMAHY - adapter motomastera ale pasuje do sporej ilości modeli.
Zobacz jaki rozstaw ma ymaha mam adapter goldfrenn..... WR, YZF etc - zacisk nissin
bolasienko napisał/a:właśnie beta ma nieco inny rozstaw, bo adapter pod ktm nie pasuje niestety
Zobacz jaki rozstaw ma ymaha mam adapter goldfrenn..... WR, YZF etc - zacisk nissin
O super w kojarzysz mniej więcej jaki rocznik? Może by podpasowql bo ja tez mam nissin zacisk
hermes napisał/a:bolasienko napisał/a:właśnie beta ma nieco inny rozstaw, bo adapter pod ktm nie pasuje niestety
O super w kojarzysz mniej więcej jaki rocznik? Może by podpasowql bo ja tez mam nissin zacisk
Zadzwoń napisz 506- dwa osiem dwa 230
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie adapter pod zacisk 94mm
Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 78 zapytań