Temat: Kupię zadbaną suzuki drz 400 SM , do 17k
Kupię zadbaną suzuki drz 400 SM , do 17k. Pozdr Adam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię zadbaną suzuki drz 400 SM , do 17k
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupię zadbaną suzuki drz 400 SM , do 17k. Pozdr Adam
Nie wiem czy wciąż aktualne ale sztuka fajna ;)
[url]http://forum.super-moto.pl/topic40414-legenda-szuka-nowego-wlasciciela.html[/url]
Dawaj na priv to moze się dogadamy :)
Spóźniłeś się o jakieś 2 lata :D
Za 17k to każdą DRZ da się zrobić tak, że będzie wyglądać i jeździć lepiej niż nowa z salonu;)
Za 17k to każdą DRZ da się zrobić tak, że będzie wyglądać i jeździć lepiej niż nowa z salonu;)
Chętnie taką kupię , znasz kogoś kto ma taką perełkę na sprzedaż ?
Dawaj na priv to moze się dogadamy :)
Mia aim moje konto na fb, zapraszam do kontaktu przez fb
JohnnyQulaweOkO napisał/a:Dawaj na priv to moze się dogadamy :)
Mia aim moje konto na fb, zapraszam do kontaktu przez fb
John Sobocki to moje :)
mam numer do typa który ma DRZ 400SM z USA z 2017r przebieg 3000 mil ale wykracza poza twój budżet
mam numer do typa który ma DRZ 400SM z USA z 2017r przebieg 3000 mil ale wykracza poza twój budżet
To pomocna informacja xD
jeśli będzie ktoś zainteresowany to podeślę numer na priv motocykl nie jest wystawiony dlatego też nie będę zamieszczał numeru na forum
jeśli będzie ktoś zainteresowany to podeślę numer na priv motocykl nie jest wystawiony dlatego też nie będę zamieszczał numeru na forum
A ile chce z ciekawości?
Drz z 2017 a konstrukcyjnie z 1997 wiec nie wiem co trzeba by mieć w głowie aby rozważać zakup takiego kotleta w obecnym czasie
Drz z 2017 a konstrukcyjnie z 1997 wiec nie wiem co trzeba by mieć w głowie aby rozważać zakup takiego kotleta w obecnym czasie
Legendarna trwałość :D Tylko ta trwałość już się kończy - bo latka lecą :D
jjacks napisał/a:jeśli będzie ktoś zainteresowany to podeślę numer na priv motocykl nie jest wystawiony dlatego też nie będę zamieszczał numeru na forum
A ile chce z ciekawości?
coś chyba z 22k.
Tą legendarną trwałość można w USA ciągle kupić nową i cieszyć się nią kolejne X lat
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię zadbaną suzuki drz 400 SM , do 17k
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 85 zapytań