Temat: [S} WR450F 2015 24tys zł/ 19tys
Dzień dobry,
Jak wszyscy wystawiają to i ja ;)
WR450F 2015. Od nowości u mnie. Zarejestrowana, ubezpieczona przegląd ważny chyba do maja 2020. .
Aktualnie 190mth. Silnik nigdy nie otwierany. Ja zmieniałem olej i kontrolowałem zawory- ani razu nie wymagały regulacji.
Moto pali, skręca, jeździ. Olej nie znika. Żadnych niepokojących znaków "śmierci" nie widać. Jest to 5cio zaworowy silnik o legendarnej żywotności w USA.
W zestawie:
WR450F na kołach enduro, zestaw hamulcowy enduro, sprzęgło oryginalne po 20mth- w kartonie, nowy zestaw oryginalnych plastików Yamaha.
Cały zestaw "legalny przegląd" - stelaż z kierunkowskazami, kierunkowskazy oryginalne + wydech ekstra cichym kolektor z katalizatorem i sondą lambda, przełączniku na kierownicę, oryginalna klamka sprzęgła, klakson, lusterka itp.
Dodatkowo w CENIE:
Kolektor powerbomb oryginalny Yamaha, Tłumik enduro Yamaha (komorowy)
Tłumik FMF zamontowany na motocyklu + silencer + spark arrestor
Antyhopping TSS koło 2tys kosztował
Koła supermoto 17/3,5 17/5cali na piastach Yamaha i łożyskach Koyo Opony Michelin SM
Beringer 310mm kompletny nowy zestaw- dosłownie 5mth przelotu (kupiłem nowy ponad 5tys)
Akumulator litowy lekki
nowy łańcuch DID520VX2 + zębatki
Tuningowa klamka sprzęgła
Osły chłodnic Yamaha
Osłona dekla sprzęgła
crashpady
W gratisie nowy podnóżek
Osłony dłoni
3filtry powierza, zatyczka do wydech, zatyczka airboxa do mycia
Zawias tył po serwisie jakieś 1,5roku temu wtedy też był lekko utwardzony razem z przodem Bross Racing)
Zawias przód robiony w zimę- uszczelniacze, panewki itp _ AIM Motocykle
W zimę smarowałem wahacz i łożyska w zawieszeniu.
Tu jej temat jej od nowości:
[url]http://forum.super-moto.pl/topic33368-wr-450-f-2015-kierunek-sm-info-o-rocznikach-20122015.html[/url]
Z minusów:
Plastiki na motocyklu są takie sobie, minimalne rozdarcie poszycia kanapy (dzięki niwy ;))- mogę dołożyć nowe FMF-a, chłodnice super proste nie są, kilka rys na wahaczu
Podsumowując Moto + dwa komplety kół, dwa kompletu plastików, hamulców, sprzęgieł, kupa gratów.
Cena 24tys bo taki mam numer startowy
19 bez Beringera
Piotrek