Belzebub napisał/a:Ciekawy projekt, ale powoli przypomina piramidę finansową ;)
Oby nic nie jebło, bo rozpłakałbym się jak małe dziecko, po takich przejściach... pewnie gdyby nie Husqa i to "coś" , co jeszcze trzyma Cie przy marce -miałbyś w tych pieniądzach już z dwie maszyny ;)
Powodzenia
Na koszta nie patrze gdyż jest to moje moto z marzeń a przy tym nie patrzy sie na to :)
Ogólnie jak coś jebnie to mam już sznurek przyszykowany i ładnie krzaki nad gałęzią wycięte xd
Moto robie tylko i wyłącznie dla siebie, jest to moje widzimisie po za tym siedze w NL bergi tu latają od 5k E wzwyż w bidnym stanie i idą jak świeże bułeczki... Chodzi mi myśl aby wystawić go tutaj po skończonym projekcie dołożenie kilka jurków i nówka moto z salonu hehe
Spidi460 napisał/a:Spoko projekt :) Ciekawe co na to milicja ;) Też chciałem zrobić coś w tym stylu ale odpuściłem, kiedy mi powiedzieli że kolory fluo po pół roku prawdopodobnie wyblakną...
Trochę lipa że kół nie rozebrałeś do malowania...
Co do HB nie lepiej było kupić mocowanie od Dixera ?
O mocowaniu od DIxera nic mi nie wiadomo...
Koła to wstępnie tak, poniewaz nie znalazłem nikogo kto podjąłby się anodowania i zajęcie się ogólnie kołami z rozplataniem i z powrotem.
Policja u nas w kraju nic mi nie zrobi pod warunkiem, że wszystko technicznie spełnia wymogi :D