Temat: Suzuki DRZ S a SM
Powiedialby mi ktos jakie sa roznice pomiedzy DRZ S a DRZ SM?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » Suzuki DRZ S a SM
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Powiedialby mi ktos jakie sa roznice pomiedzy DRZ S a DRZ SM?
Serio? Trzeba być ograniczonym, żeby nie znaleźć tego w necie :P
[url]http://www.dr-z.pl/viewtopic.php?f=15&t=12[/url]
A mozna zrobic z S-ki SM przy samej wymianie opon/kól czy duza roznica bedzie?
Można
[url]http://www.dr-z.pl/viewtopic.php?f=19&t=3686[/url]
Moja S przerobiona na SM - same koła. Założyłem adapter na tarczę 320mm i samą tarczę oczywiście.
Najlpieje szukać kół od DRZ SM - pasują bez żadnych przeróbek.
Dzieki za pomoc :)
Acha - jak nie będziesz kupował adaptera i dużej tarczy (wg mnie był to średni zakup) to tarcza przód pasuje od S, natomiast tylna już nie. Od SM ma 240mm a od S (chyba) 230 lub 220mm. No i zębatkę musisz mieć mniejszą, ak ze 42 zęby - bo koło mniejsze - więc i kręci się więcej.
Nie kupuj S. Bierz E i przerób na SM albo ori SM i załóż FCRa. S to najgorsza opcja, zawias chujowy i jeszcze bardziej chujowo jedzie.
A powiecie mi czemu wersje S czy E kosztuja 7000-9000 zl, a juz SM stoja 11000-13000zl?
Bo SM to jedyna prawilna prawilność :>
SM była chyba od 2006 a reszta jest starsza. No i SM zazwyczaj wygląda ładniej, jest mniej ściorana
Powiem wam ze jestem nowy w SM i chcialbym was sie zapytac jak rozpoznac SM od S, E itp. Duzo ludzi sobie przerabia, a ja chcialbym kupic fabryczna SM.
Lagi z przodu - sam sobie zobacz różnicę na fotach. No i w SM jest tarcza przód 310mm a w S czy E (chyba) 260mm - w każdym bądź razie mniejsza.
Jak będziesz miał coś "na oku" to wrzuć - oglądnie się.
Powiem wam ze jestem nowy w SM i chcialbym was sie zapytac jak rozpoznac SM od S, E itp. Duzo ludzi sobie przerabia, a ja chcialbym kupic fabryczna SM.
fabryczną - niepomodzoną, czy fabryczną, że jako SM wyszła z fabryki?
Powiem Ci ze chodzilo mi o fabryke. Zeby bylo SM "na papierze" niz zrobione przez kogos. Co do modow. Chyba wolalbym serie. Slyszalem ze traci na zywotnosci. A dla mnie na start nie trzeba jakiegos potwora bo i 40km robi wrazenie :)
Na forum drz ktoś wystawia SM za 11 tysiaków.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » Suzuki DRZ S a SM
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 77 zapytań