Temat: [S] Opony Goldspeed Street Sport Ultra 17 cali, komplet.
Opony mają przejechane jakieś 30 km. Kupiłem nówki w zeszłym sezonie i taką mają produkcję.
800 zł + wysyłka
Husqvarna FS450 #510 :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Opony Goldspeed Street Sport Ultra 17 cali, komplet.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Opony mają przejechane jakieś 30 km. Kupiłem nówki w zeszłym sezonie i taką mają produkcję.
800 zł + wysyłka
Łokurna, taka cena to rezerwuję, poka jakieś zdjęcia.
Muszę poprosić chłopaków u których stoi motocykl, żeby zrobili. Jak tylko to zrobią to wstawię.
Też jestem chętny.
na jakie opony zmieniasz ?
Na conti SM. Mi się na nich po drodze dobrze jeździ.
No i to stawia cały temat "Jakie gumy?" na spalonej pozycji. Ja właśnie z takich uciekam, bo mim zdaniem są słabe. Czyli tylko subiektywne odczucia decydują i lepiej nie pytać i nie doradzać nikomu?!
Ja tez od 4 sezonów jeżdżę na conti sm i jedyna ich wada to szybko kończący się tył
może akurat są dobre na ciężkie SM i tyle w temacie :)
No ja też mam SMC-R i mi po prostu nie pasują. Na Goldspeedach moto skręca jak szatan w porównaniu z Conti, bo mają ostrzejszy profil. No i grzeją się dużo szybciej nie wspominając jazdy po mokrym. Ale to tak jak wyżej pisałem - subiektywna ocena.
A ja śmigając na conti ,czy po drodze ,czy po torze miałem zawsze poczucie przyczepności i pewności prowadzenia (chyba, że jest zimno to nie trzymają nic, a nic). A założyłem goldspeedy na Toruń i nie mogłem dojść do ładu składu z tymi oponami. Dupa mi się ślizgała, kombinowałem z ciśnieniem i jakoś nie do końca mi się sprawdziły. Co kierowca to inne odczucia.
Sprzedane więc temat do zamknięcia.
Jakie ciśnienie lubią te Goldspeedy? na ciepło w warunkach torowych. U kogo w PL kupię takie nowe?
przy okazji- na jakim ciśnieniu latacie na Conti SM ?
Conti sm tor 1.6 - 1.8 im cieplej tym mniej powietrza.
Conti sm tor 1.6 - 1.8 im cieplej tym mniej powietrza.
a przód klasyczne 2.1 - 2.3 na ciepło ?
Ja w moim smcr z 2012 od nowości mam contiattack sm i przód jest jeszcze w dobrym stanie a tył powoli się kończy wiec również jestem na etapie zmiany i ponownie zamierzam wyposażyć moto w te gumy, myślałem jeszcze nad conti sm evo ale nie wiem jaka jest między nimi różnica poza ceną. Co do ciśnienia to ja mam po 2 bary na każdym kole
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Opony Goldspeed Street Sport Ultra 17 cali, komplet.
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 79 zapytań