[url]https://sprzedajemy.pl/ktm-690-smc-r-super-moto-twardogora-6bea9f-nr45137752[/url]
Dzwoniłem do niego, jest najbliżej mnie i chyba warto pojechać chociażby dla samego porównania.
Ogólnie to pytam o papiery i facet mówi, że numery z dowodem się zgadzają, ale w dowodzie ma 2015 rok i DUKE 390, żeby na A2 mógł być. Jak to możliwe, przecież rocznik w numerze VIN jest zakodowany, to jakim cudem to się może zgadzać?
Nie ma uchwytu dla pasażera, czacha wymieniona bo miał glebę i pękła. Ograniczniki niby nie połamane, lagi proste. Koła wymienił bo mu się nie podobały alufelgi, jedną sprzedał, drugą jeszcze ma. To jest SMC-R, pompa BREMBO.
Czacha z polisporta bo tańsza.
Licznik nie liczy KM, nie wskazuje prędkości. Przez dwa lata zrobił 200KM, bo ma w tej chwili 6 motocykli, a tego kupił, ale to nie to i od 2 lat prawie nie jeździ.
Odpalał go jak rozmawiałem przez telefon, to zapalił normalnie od strzała, wątpie, żeby wcześniej go przepalił, bo poszedł posprawdzać rzeczy o które pytałem dopiero jak z nim rozmawiałem. Wydechy GPR, rama ponoć prosta. Moto z Austrii lub Szwajcarii, nie pamiętał dokładnie.
Ciekawe...
Simson SR50 90ccm [1986] -> Yamaha WR 450F dualsport [2004] -> KTM 690 SM Prestige [2007]