1

Temat: Kupię wysprzęglik Magura KTM exc 2006

Witam wszystkich!
Nie mogłem znaleźć nic podobnego we wcześniejszych tematach, ale jeśli się mylę to proszę odeślijcie mnie tam gdzie trzeba.
Tak jak w temacie. Jestem zainteresowany kupnem wysprzęglika Magura KTM rok 2006 bądź starsze. Mój niestety nie wytrzymał i jakimś cudem pękła ściana wysprzęglika w której pracuje tłoczek.
Jakieś propozycje?
Pozdro :)

2

Odp: Kupię wysprzęglik Magura KTM exc 2006

[url]http://www.oberon-performance.co.uk/acatalog/Early-KTM-Models.html[/url]

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

3

Z leksza nie na taką odpowiedź liczyłem, ale dziękuję za pomoc. Gdyby ktoś jeszcze natknął się na ten temat to proszę o kontakt. Wolę się upewnić i poczekać niż wydawać 5 stów za to ustrojstwo...

4

zobacz

kolega kupował zamiennik brembo za okolo 300 zł

sprzedam części
EXC 520 /  LC4 620 - całe na części - koła enduro - koła KTM DUKE SM
DRZ 400 - części zawieszanie, elektryka, air box, sprzęgła, elementy silnika
gg 6777220            tel 698 - 672 - sto jeden

5

Brembo lub jak dobrze zagadasz w jakimś serwisie KTM to ci sprzedadzą taniej niż 500 zł. Ja w lublinie chyba w sierpniu zapłaciłem za Magury 350 zł. Tylko że trochę wcześniej sporo kasy tam zostawiłem, więc może to też miało wpływ na cenę. W wysprzęgliku zużywa się oring przez co tłoczek dotyka ścianki wycierając jego powłokę. W używkę możesz spróbować pójść ale cena też nie jest niska.

6

W moim przypadku pękła ściana całkowicie i tłoczek wylatuje poza jej rant... Ogólnie to obserwuje wszystkie portale aukcyjne, bo tak szczerze, jak mam wydawać 5 stówek na używkę w stanie niewiadomym, to wolę dopłacić niedużą różnicę i wziąć nowy za bagatela 7 stów, ale zawsze będzie pewność. Te wysprzęgliki to chodliwy towar...