1

Temat: Hejka:)

Witam wszystkich, niedawno przeprowadziłem się do Warszawy z Ostrołęki. Dotychczas miałem sporo różnych motocykli, lecz ostatnie lata jeździłem głównie cross.  Moto musiałem sprzedać, kasa potrzebna była na rozwój warsztatu, oczywiście cały majdan zabrałem ze sobą i działam teraz na terenie Warszawy.  Od kilku lat najarany jestem na SM, zawsze było  ,,coś" i sprawę przekładałem. Nie jest tak źle, właśnie wszedłem w posiadanie DROGĄ KUPNA zabytkowego motocykla jakim jest Husaberg fc 501 UWAGA! z roku 1998:) Mam nadzieję, że niedługo zrobię z tego pojazd frankensztajna:) Miło będzie, jak panowie na SM nie umrą po spotkaniu z cudowny fc 501 Supermoto:)

Pozdrawiam wszystkich.

2

Odp: Hejka:)

Cześć ;)
Rób co trzeba i czytaj wątek "treningi Bemowo"!

Co tam za warsztacik masz?

RMX 450Z

3 Ostatnio edytowany przez ciernik (2016-06-29 11:33:42)

Nareszcie na forum SM :)
Nasz jedyny godny zaufania mechanik z miasta wyemigrował do Warszawy :(
Na szczęście nie tak daleko.
Przy okazji polecam przyjaciela, bo jak coś trzeba przy enduro, supermoto czy sportach to osobiście nie znam nikogo lepszego.
Ogarnie regulacje gaźników, przeprasuje korby czy pospawa aluminium, czyli full serwis w jednym miejscu.
Motocyklista i mechanik pasjonata - warto poznać osobiście :) zobaczycie o czym mówię jak go poznacie :)
Doradzi, pocieszy w biedzie, wysłucha, wytłumaczy :)

DR650, XT600, EXC520, YZ450F, EXC-R450, EXC-R400, EXC-R530, SXF350, SXF250, EXC500SM, ADV990, 690Rally

4

To moto w sam raz dla mechanika, będziesz miał przy nim co robić:)

5

Mały warsztacik motocyklowy na ulicy Dąbrowiecka 16. Jestem w trakcie odnowy lokalu, ale w zasadzie naprawy moto ruszyły. Głównie są to cross, enduro ale trafiają się też sporty. Z około miesiąca czasu będzie pracowała zemną miła koleżanka, która jest świrem na punkcie moto i właśnie się szkoli w zakresie napraw, a i tak sporo ogarnia. Sama śmiga od 12 lat a teraz zaraziłem ją SM i też już ma sprzęt, więc będzie fajnie.

6

karol128 napisał/a:

To moto w sam raz dla mechanika, będziesz miał przy nim co robić:)

O to to to :D gratulacje:)

https://www.bikepics.com/members/81

7

Husaberg, zdecydowanie czarci wynalazek. hehe  ale fundusz był bardzo ograniczony. Puki co ma fc 501, jak odrobię przeprowadzkę i narzędzia to będzie nagroda:)

8

siema wątrobiaku

benzyna

9

No... To sie nazywa dopiero ciekawy zbieg okoliczności..Siedzę sobie spokojnie, kartkuje Serwis Motoryzacyjny (jak każda normalna kobieta wieczorową porą ;p) , szukam w sieci info jak z WRki R zrobić X, a tu mi nagle forum wyskakuje. No to szast prast i do Przywitalni a tu takie kwiatki ;D Mila koleżanka się zatem melduje i do poznania na żywo na Dabrowieckiej ;DDD

10

Patrzcie patrzcie ale te forum małe  ;)

Był Ccm 404SM HUSKY 570SM jest VOR 503sm Honda CRM250 DR600sm/projekt