Temat: Zdjęcia z Lublina
VIII Runda Mistrzostw Polski
IX Runda Pucharu PZM
Lublin, 14.09.2008
www.4racing.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zdjęcia z Lublina
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
VIII Runda Mistrzostw Polski
IX Runda Pucharu PZM
Lublin, 14.09.2008
www.4racing.pl
Fajne zdjęcia!
...tylko teraz po ich obejrzeniu, jak zamknę oczy to widzę 4racing.pl – to zamierzone działanie? ;)
No wlasnie. Adas-masz cos na obiektywie. Wez ty przetrzyj "lustro" ;)
Szkoda że nikt nie uwiecznił moich spektakularnych gleb (nr.66) :)
Szkoda że nikt nie uwiecznił moich spektakularnych gleb (nr.66) :)
kildow :) dziekuje za opinie :P polecam inne galerie na stronie również. Tak to zamierzone działanie :D:D:D:D
Darku :) dzieki - zauważyłem niestety dopiero w momencie przeglądania zdjęć w komputerze... Już wyczyszczone (niestety nie wiem czy w Radomiu będę mógł robić zdjęcia - prawdopodobnie będę stał na którymś z wiraży jako sędzia)
Łąki Łan (#66) wieczorem poszukam :) może coś niechcący minąłem i są jakieś gleby (na pewno mam prezesa, kilku osób przy wyjeździe z terenu) poszukam i napisze na forum co i jak.
Pozdrawiam,
Adam.
http://bdsm-supermoto.pl/
tu też już jest troche fotek będzie więcej
No to żeś pocisnął :) Jak to mówili w klasycznym filmie "nowa jest to się psuje". Ta jest nowa więc pustawa, mogli poczekać jak uzupełnią i dopiero udostępnić, mogli udostępnić w takim stanie jak teraz... A, że to ich strona to robią co im się podoba :)
U mnie normalnie działa. Myślałem, że się śmiejesz że większość jest do uzupełnienia :)
cały czas coś robimy
ok ok tylko się nie obrażajcie, to świetnie że pwstają takie strony.
Trzymam kciuki i pozdrawiam a tak na marginesie to poprawcie moje nazwisko ja jechałem z #66 w 250 nazywam sie KoŹbieLski a nie KoŻbieCki.
dziękuje
poprawione
supermoto w Lublinie okiem Sabathiusa
http://www.scigacz.pl/Supermoto,w,Lublinie,VIII,runda,MP,i,IX,runda,PPZM,7125.html
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zdjęcia z Lublina
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 65 zapytań