Temat: Lusterka pod kierownice SUPERMOTO !
Nowe, nieśmigane link do ogłoszenia:
[url]http://olx.pl/oferta/lusterka-cafe-racer-supermoto-pod-kierwonice-nowe-CID5-IDfaQQt.html[/url]
Sxv 450 ER6 engine swap
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Lusterka pod kierownice SUPERMOTO !
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nowe, nieśmigane link do ogłoszenia:
[url]http://olx.pl/oferta/lusterka-cafe-racer-supermoto-pod-kierwonice-nowe-CID5-IDfaQQt.html[/url]
dam 60 z wysyłką, wpłata na konto.
Troche mało :v
dam 60 z wysyłką, wpłata na konto.
Jak masz ochotę poczekać 3-4 tygodnie to za 45 zyla z kraju Obamy możesz kupić :)
Takie same na alim zamowilem za 45 zeta
Ale dla mnie sa chujowe troche za krotkie maja te uchywy. Nie moge ich dobrze u siebie ustawic
Panie, tych lusterek nie da się dobrze ustawić, są bo są żeby psiarskie się nie czepiały. lepiej już głowę szybko odkręcić, niż spoglądać pod kiere w lusterko.
masz linka do tych z ali?
Dzieki za reklame chłopaki :D
Dzieki za reklame chłopaki :D
Jak zawsze wszyscy w formie :)
E tam reklama :D
Ja dodam - że miałem takie i kupiłem drugi komplet. Wbrew pozorom coś tam w nich widać jak dobrze się je zamontuje ;)
Nie wiem jak wy je montujecie, ale w lc4 były klasa między rękami było widać, aż miło i teraz też takie do exc zamawiam. Uwierzcie mi, że obracanie się co chwilę jak np latasz gdzieś w mieście nie jest wygodne..
Myślałem że w EXC będzie więcej miejsca na te lusterka niż w SMC, ale też trzeba się trochę pogimnastykować żeby znaleźć bezkolizyjne z przełącznikami/mocowaniem pompy położenie. Co do widoczności, to mam 4 moto z tymi lusterkami i widac w nich wszystko co potrzeba.
Panie, tych lusterek nie da się dobrze ustawić, są bo są żeby psiarskie się nie czepiały. lepiej już głowę szybko odkręcić, niż spoglądać pod kiere w lusterko.
masz linka do tych z ali?
wysłałem na PW
Up dla forumowych spuszczam 5zł :*
Up :P
dam 65 zl z wysylka ;D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Lusterka pod kierownice SUPERMOTO !
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 76 zapytań