Temat: [k] tarcze KTM 310mm SMR
Kupie tarcze 310mm do 450smr 2008 w bdb stanie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [k] tarcze KTM 310mm SMR
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupie tarcze 310mm do 450smr 2008 w bdb stanie
320mm podjedzie? jak tak to nowy motomaster to okolice 680zł.
Niestety chyba nie. Lagi wp smr + zacisk magura moze ktos przerabial temat?
Niestety chyba nie. Lagi wp smr + zacisk magura moze ktos przerabial temat?
Wydaje mi się, że dłuższe śruby + podkładki pod jarzmo zacisku dla zwiększenia dystansu.
Pytanie tylko czy zmieści się w feldze i da się wyjąć zacisk bez zdejmowania tarczy.
Domier napisał/a:Niestety chyba nie. Lagi wp smr + zacisk magura moze ktos przerabial temat?
Wydaje mi się, że dłuższe śruby + podkładki pod jarzmo zacisku dla zwiększenia dystansu.
Pytanie tylko czy zmieści się w feldze i da się wyjąć zacisk bez zdejmowania tarczy.
Wlasnie tak myslalem zeby na podkladkach zdystansowac. Pomierze to dokladnie bo przy 16,5 moze byc ciasno
Domier napisał/a:Niestety chyba nie. Lagi wp smr + zacisk magura moze ktos przerabial temat?
Wlasnie tak myslalem zeby na podkladkach zdystansowac. Pomierze to dokladnie bo przy 16,5 moze byc ciasno
Wejdzie ale będzie ciasno.
Aby zdjąć zacisk będzie trzeba pewnie odkręcić tarczę.
Śruby dłuższe nie muszą być bo to tylko 5mm.
A tulejki 5mm to można dorobić lub dociąć z czegoś samemu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [k] tarcze KTM 310mm SMR
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 80 zapytań