Temat: Supermoto do zabawy po torze :)
Witam, na forum jestem nowy ale zakup supermoto chodził mi po głowie od dłuższego czasu, aż w końcu postanowiłem to uczynić :)
Motocykla mam zamiar używać w 90% do amatorskiej jazdy po torze, może raz w miesiącu wyjadę sobie na miasto. Ważne jest żeby SM miało homologację, bo na tor mam z garażu 3 km, aczkolwiek w przyszłości planuję zakup przyczepki. Na razie jakiekolwiek zawody i prawdziwe wyścigi odpadają.
Szukam motocykla w którym tłok i jakieś grubsze remonty robi się co 80-90 mth, oczywiście może być rzadziej. Odpadają na pewno wszystkie moto gdzie remont jest co 50 mth lub jeszcze szybciej. Motocykl zamierzam kupić na kilka ładnych sezonów.
Budżet jaki posiadam to 14-15k, w zależności od stanu motocykla. Osobiście wolę chyba kupić taniej i sam zrobić remont pod siebie, bo wiadomo jak to jest.
Na dzień dzisiejszy najbardziej przekonany jestem do Husqvarny SM510R, aczkolwiek chętnie poczytam o innych propozycjach.
[url]http://olx.pl/oferta/husqvarna-smr-510-CID5-IDeBJKh.html#5b6da973a3[/url]
Bardzo podoba mi się ten motocykl, bo jest w cenie która pozwoli mi jeszcze coś w nim zrobić, no i stoi w moich okolicach. Tylko, że jest w nim jakiś problem z prądem.