1

Temat: Kupię SM

Witam Wszystkich
Ponad rok temu sprzedałem Fazera 600 i zacząłem zbierać na auto,ale jednak nie dałem rady swojej pasji oszukać:)
Więc idę za głosem serca i chcę znowu zasiąść na moto.
Podoba mi się koncepcja SM a moje typy to Aprilka Pegaso 650 Strada,Yamaha XTX660 i ewentualnie Husky 610sm lub LC4 640,ale te dwa ostatnie zdecydowanie słabiej.Chyba,że macie jeszcze jakieś propozycje na w miare lekki,enduro-wizualny,o dostatecznej mocy,lekki teren i na traske przy 120+km/h.
Ręce opadają kiedy na wszystkich portalach w większości maszyny mają +/- 30tys przebiegu nie ważne ile lat a handlarze mają nie dość,że młodsze roczniki to jeszcze tańsze zdecydowanie od prywatnych a wiadomo,że taki musi urwać swoją dole.
Od handlarza nie kupię na pewno chyba,że byłby to mój dobry ziom albo ziom mojego dobrego zioma;)
Mój budżet to +/- 10,000
Może ktoś z forumowiczów albo ich znajomy myśli o sprzedaży czegoś w tym stylu z małopolski i województw mu przyległych.Dalej też mógłbym się wybrać.
Pozdrawiam

2

Odp: Kupię SM

Czesc, Z tego co napisałes brałbym XTX660.
Wziłąbym jeszcze pod uwagę  FMX650, XR650R (mało do wyboru), ale to juz kwestia gustu i osiagów.

https://vimeo.com/128136519

3

Odp: Kupię SM

Ją mam Hondę fmx 650 na handel. Rocznik 2007 lekko ponad 12k przebiegu. Jak by co zapraszał na pw :)

Honda fmx 650