Temat: CRF 450 problem
Witam mam problem z moją CRf polegający na tym ze na wolnych obrotach napięcie dochodzące do przednich żarówek wynosi 12,5V lecz gdy zwiększę obroty silnika napięcie podnosi się nawet do 45V.
Jaka może być tego przyczyna?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » CRF 450 problem
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam mam problem z moją CRf polegający na tym ze na wolnych obrotach napięcie dochodzące do przednich żarówek wynosi 12,5V lecz gdy zwiększę obroty silnika napięcie podnosi się nawet do 45V.
Jaka może być tego przyczyna?
jebniety regulator.
lub jego brak - pytanie co za wersja CRF
Dokladnie to jest HM CRF 450 z homologacją. Regulator posiada. Dokładnie nie wiem ktory to rocznik wydaje mi sie ze okolice 2003. ( pod tym linkiem jest foto mojej CRF ) [url]http://forum.supermoto.pl/topic34566-hm-crf-450-zmiana-plastikow-na-nowsze.html[/url]
A gdzie mozną dostać regulator do CRF?
szukaj w internetach każdy regulator spełni swoja role przy okazji przeglądnij instaalacje tam tez może byc problem ja bym pomierzył jeszcze cewki od ładowania. ma akumulator ? może trzeba wstawic kondensator jezeli niema aku
Akumulatora nie posiada lecz kondensator ma. A jak pomierzyc cewki do ładowania i jak one wyglądają. Nie bardzo ogarniam temat elektryki wiec dlatego tak pytam. A do elektryka bym zaprowadził ale tu jest problem bo moto nie moze dlugo pracować na wolnych obrotach bo szybko sie nagrzewa jak to bywa w takich moto :/
cewki sie mierzy na zgaszonym :)
Ta CRF jest odkupiona niedawno od tombo10 ?
Ta CRF jest odkupiona niedawno od tombo10 ?
tak
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » CRF 450 problem
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 84 zapytań