Ogólnie to chyba kupię piastę od TT600 która jest bardzo podobna do seryjnej w dt, do tego nowe szprychy a to koło które mam na obręczy 2.5 sprzedam jak jest(nową obręcz na przód 3.5 też już mam). Do niej można dostać gotową tarczę 320mm bo ma normalny rozstaw śrub.
b0unceR, odpowiadając na Twoje pytanie, mam DT200R, ale pisałem o pieście jako 125 bo są takie same i jeszcze ktoś by pomyślał że w dwusecie są inne. Gdy jeszcze miałem setę i założyłem te koła sm to wjechałem w siatkę bo się seryjny hebel zagrzał na drodze z ostrymi winklami. Niby mógłbym założyć hamulec z DTX, ale pytałem się kolesia co do Rki też taki założył no i z tego co się dowiedziałem to szału nie było, ja robię projekt tylko na drogę, ale co by nie mówić nie będę oszukiwał w dużej części kupiłem ten zacisk z powodu loga firmy. Żaden nissin czy najlepszy beringer by mi się nie podobał tak jak Brembos które montują też w najwyższych wersjach Imprezy :D Jeszcze chcę dopasować zawias ohlinsa na tył, ale tym się później będę zajmował.
Zresztą, cały hamulec od Monstera kupiłem za pół ceny za którą sprzedam seryjny od DT.