Temat: Exc 450 05r historia mojego ktm'a
Siema pragnę podzielić się z wami historia mojego bike'a ;) Kupiłem go z myślą latania po ulicy i do terrorów :D na torze sm nie jeździłem i raczej nie planuje jeździć.
Zacznę może od zakupu ;) ktm'a kupiłem w maju tego roku od handlarza który sprowadził go z Włoch, gdzie najprawdopodobniej latał na torze Sm użytkowany przez kobietę .W dniu zakupu miał ponad 160 mtg dla mnie prawie nówka wszystko czyste,proste nieobdzierane.Zawiecha sm tłumik od Sx głośniejszy.Koła standard 17 przód tył 4,25 z zabierakiem,hebel też standard sm szału niema ale stopale idą :)
Tak wygladał jak go kupiłem
Pierwsze co zrobiłem to pozbyłem się tej obrzydliwej lampy z przodu i zastąpiłem ja ori nowszą z błotnikiem a jako ze zostało trochę siana to dorzuciłem mu handbary zety (szkoda ze dopiero po pierwszym szlifie :)
Jako ze nie chcę by kat bym przeciętny planuje małe zmiany wizualne jak i mechaniczne.Na dniach bd malował ramę wachacz i półki,plastiki pomarańczowe wylatują i w te miejsce idą czarne ,koła zostają takie jak na ostatnim foto.