Temat: husqvara-smr-eddy-seel.
[url]http://otomoto.pl/oferta/husqvarna-sm-husqvara-smr-eddy-seel-ID6ydd0w.html[/url]
moto brata zakupiona jako jedyna w Polsce w motomleczek nowa 70tys zł Warto
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » husqvara-smr-eddy-seel.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://otomoto.pl/oferta/husqvarna-sm-husqvara-smr-eddy-seel-ID6ydd0w.html[/url]
moto brata zakupiona jako jedyna w Polsce w motomleczek nowa 70tys zł Warto
up
napisz cos wiecej o niej ... ile ma najechane itp
Od nowości niewiele najechane myślę Max 30 godzin parę wypadów na tor amatorsko a tak stoi w garażu brat w tym roku wymienił Tłok zapobiegawczo wszystko o tym motorze znajdziesz w Google jest to replika ino 100 na cały Swiat ubezpieczona zarejestrowana
Na Ebay w USA takie chodzą po 8tys dolcow
Gdyby stała za tyle gdy szukałem moto, to bym się skusił, ale jak dobrze pamiętam to była za ponad 2 dyszki.
Fajny rodzynek, za stosunkowo śmieszny pieniądz. Chociaż to bardziej moto do trzymania w garażu niż śmigania np. po torze.
czym sie rozni od zwyklej wersji poza dizajnem?
zwykła wersja to sm570r, różni się wszystkim dosłownie, krótszy i szerszy wachacz, calkowicie inny zawias, inny kąt główki ramy, wieksza pojemnosc, seryjnie fcr, ostrzejszy wałek, chyba sprzęgło hydrauliczne ale nie jestem pewny, inny moduł zapłonu( celuje ze odcina przesunięta), carbonowe owiewki, tytanowy wydech, ogolnie moto chyba 10 kg lżejsze jest. i to na pewno nie koniec różnic, dla mnie jako posiadacza sm570r to absolutny kocur;) wg danych z neta 70-80 kuca
Strach jeździć tym.
No moja crf450r to zabaweczka przy tym są jeszcze tulejki do regulacji kąta główki ramy. 78koni ma
exc niby tez pisza ze ma 58kuca hahha zeby 50 miał to dobrze
Nie kolego to jest replika sxv550 przy tym wysiada
a jechałeś na odblokowanej, dobrze zrobionej SXV 550 ? bo coś czuję, że tylko słyszałeś, że silniki wybuchają...
Tak piszecie o tych mocach, a potem na hamowni YZ250 z 2010r ma 38KM na kole.
Jakiś gościu sprzedawał swój projekt YZ250 2T, po kompletnej odbudowie i modach, i po modach miał coś pod 40KM na tylnym kole, miał na to wykresy w hamowni. Ta sama osoba sprzedawała wyposażenie warsztatu za 20k zł, z powodu wyjazdu.
Moc katalogowa to chyba nie na kole.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » husqvara-smr-eddy-seel.
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 81 zapytań