1

Temat: Sprzedam KTM 690 SMC

Mam do sprzedania KTM 690 SMC z 2009 roku. Przebieg ok. 12000 km, EVO 1 kit (osłona filtra powietrza, filtr powietrza DNA, pełen Akrapović, mapa zapłonu), osłonki wydechu z carbonu z katalogu PowerParts, koła przerobione w zimie na bezdętkowe domowym sposobem (opis na forum), opony Goldspeed Street Sport Ultra - przednia po przebiegu ok 5000 km, tył nowy (przejechane z 600 - 700 km), osłona pod silnik od modelu Enduro, osłona chłodnicy z PowerParts, osłony dekli silnika z aluminium, pompa hamulcowa Brembo RCS 15, handbary z aluminiowym rdzeniem z PowerParts, podgrzewane manetki z Power Parts, eliminator czujnika podstawki bocznej z Power Parts, siedzenie z garbem, lusterka pod kierownicą, twardsze sprężyny zawieszenia (na wagę jeźdźca powyżej 90 kg) wymienione na nowe w tym roku. Niedawno (ok. 150 km) wymienione dźwigienki zaworowe - znana usterka tego modelu - i wyregulowane zawory.
Motocykl jest w dobrym stanie technicznym i wizualnym. Posiada ślady po ślizgu na handbarze, klamce hamulca i craschpadach, oraz ślad na tylnym plastiku po nieudolnym pakowaniu na przyczepkę od kierownicy innego motocykla. W/w uszkodzenia nie mają wpływu na eksploatację.
Link do ogłoszenia ze zdjęciami:
[url]http://olx.pl/oferta/ktm-690-smc-CID5-IDdfzWF.html[/url]
Możliwa negocjacja ceny ;-).

Pozdrawiam, gierwi.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

2

Odp: Sprzedam KTM 690 SMC

No dalej! Proszę dzwonić! Targować się!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

3

Nikt nie chce fajnego motóra? W Nowym Roku wydaję się sobie jakiś taki bardziej skory do negocjacji.

4

Sprzedany. Można zamknąć temat.

5

Mozna wiedzieć za ile poszedł? No i co następne?:))

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

6

Z całym szacunkiem, ale niechętnie udzielam informacji co do kwot. Powiem tylko tyle, że obaj - kupujący i sprzedający są zadowoleni. Kupujący trochę uhandlował, ale nie na tyle żebym był przekonany o sprzedaży poniżej wartości motocykla.  Z resztą sprzedaż była podyktowana okazją zakupu innego motocykla, a nie chęcią pozbycia się strucla. Wystawiałem raz jesienią - był do kupienia Berg 570 FS. Poszedł i wycofałem ogłoszenie. Teraz jest 530 EXC ze znanego źródła z dwoma zestawami kół i pewnie stanie wkrótce w moim garażu.
Pozdrawiam, gierwi