Temat: Siema!
Jestem Łukasz, na moto śmigam od kiedy bylem małym bąblem, tj już jakieś 15 lat, jestem z Zawiercia. Wiadomo że zaczynało sie od motorynki po ogarki simsonki itd. W obecnej chwili posiadam kilka motocykli, min. Bandita 650, KTM-a sx-f 250 i inne o których nie bd pisał ale najbardziej mi bliska okazała się Husqvarna Te 510 zrobiona na SM na której właśnie kończę drugi sezon:) Moto to moja największa pasja i gdy tylko fundusze i czas pozwalają to spędzam na dwóch kółkach każdą chwilę, a zarazilem już tym kilka osób, np brata i dziewczynę, która ma już za sobą pierwszy sezon na Husqvarnie sm 125 i jest tym dobrze zajarana:D Mając pół garażu motocykli robię przy nich wszelakie remonty sam, traktuje to jako hobby, chyba że w grę wchodzi np centrowanie wału korbowego to oczywiście specjalistyczny warsztat, bez żadnego januszowania;)
Jako że mieszkam w pięknych terenach jury to od wielu lat jeździłem w terenie, ale SuperMoto okazało się faktycznie tym co jest mega zajebiste i na pewno zostanę przy nim na dłużej:)
PS. Poszukuję kompanów do wspólnego 'terroryzowania' miast i okolic, najlepiej z okolic Śląska bo sami wiecie że to jest piękne a nie ma nas za wielu:D Pozdro