Odp: Fabrycznie nowe sm
A proszę :
DRZ SM 400 gotowa do jazdy - 145 kg
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Fabrycznie nowe sm
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A proszę :
DRZ SM 400 gotowa do jazdy - 145 kg
No właśnie i z większym lub mniejszym powodzeniem,a na pewno z dużym funem latały w Amatorze. A są chyba trochę gorsze zawieszeniowo i mocowo od 690?
[url]https://www.youtube.com/watch?v=oMmA4RKIzz8[/url]
Dla tych co myślą, że ciężkim sprzętem nie da się latać w terenie:)
z ciekawości, jak poskładam moją Apkę, zważę ją i sprawdzę ile waży seria lekko przerobiona na tor :)
Gianni pokazał w Toruniu na 690tce sekcję off, że się da. Lekkie trzęsienie ziemi było :D
Powiem tak: Gianiemu dałbyś Kingłej Łosia i by pewnie ogarną teren.
Dla słabego kierowcy +/-20kg w moto robi różnicę.
Miałem DR-Z i po przesiadce na moto o 10kg lżejsze czuję zajebistą różnicę.
Dużo łatwiej się jedzie, dużo łatwiej się wybronić w terenie itp.
Jeżdżąć po ulicy kupiłbym SMC-Ra.
Pewnie jak wjedziiesz nim w teren też będzie ok, ale zmieniłbyś zdanie, jakbyś przejechał się po tym samym terenie czymś 10kg lżejszym.
obra już wiem że latanie amatorskie po torze mogę sobie odpuscic
uż wiem że latanie amatorskie po torze mogę sobie odpuscic Więc zostaje mi tylko asfalt i w sumie chyba 690 smcr spełni moje oczekiwania. Waga aż takiej wielkiej różnicy dla mnie nie robi. Sam ważę zaledwie niecałe 80kg i 183cm. Dla mnie te sm ma głównie służyć jako oderwanie od pracy. Do tej pory lataLem na plastikach ale jakoś przestały mnie bawic.
Więc podsumowując szukam sprzętu do:
-miasta
-gumowania
-małe tripy do 200km
Oczekuje:
-niezbyt częstych serwisów
-czegoś co utrzyma bez problemu przelotów prędkość na poziomie 130-140km/h
-radochyba z jazdy
Kumple z dawnej ekipy mnie za sm zamorduja bo same plastiki u nas ale po mieście powinno się razem spoko latać
Jakby przyszło jechać na tor gokartingowy czy coś podobnego to na caddy mk1 pod moto będę robić stelaż
Gdybyś zdecydował się na używane moto to XR650R byłaby idealna do twoich potrzeb.
bierz SMC R , spełnia wszystkie twe wymagania w 100% i nie ma chyba lepszego moto jeśli chodzi o samo pyrkanie po asfalcie za małe koszty utrzymania
Z zakupem się powstrzymuje di wiosny i tak. A coś może wiadomo o smc na rok 2016? Czy jakieś zmiany będą wprowadzone?
Jak masz zamiar kupować nowe moto to może odpowiednik smc-r - husqvarna 701? No chyba że jednak bardzo lubisz pomarańczowy.
Husqvarna zapowiada się świetnie. Ale póki co albo ja nie potrafię szukać albo bardzo mało informacji na jej temat
Coś wiadomo jak z cena jej będzie i kiedy pojawi się w pl u dealerów? Mocowania i wagowe widzę podobnie jak 690. Ciekawi mnie jednak jak z wytrzymałością silnika i podzespołów będzie.
Husqvarna 701 to klon ktma tylko wygląda inaczej wizualnie silnik ten sam.
obra już wiem że latanie amatorskie po torze mogę sobie odpuscic
eee nie ma co wymiękać, na jakimś filmiku z czeskich zawodów widziałem smc
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Fabrycznie nowe sm
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 68 zapytań