1

Temat: Suzuki DRZ 400 SM

Siemka. Sprzedam mój motocykl który mam 2 lata, technicznie nic mu nigdy nie dolegało, jeździłem nim głównie na szturach polnych drogach itp, służył mi do przejażdżek rekreacyjnych bardziej niż do codzinnej jazdy. Olej wymienany raz w roku, zalewany motulem. Napęd w nienagannym stanie na początku na ciągu, niestety taki jak był seryjnie więc szału tam jako takiego nie ma. Wydech LeoVince X3 z homologacją, Opona przednia dużo mięsa tył gorszy ale dla forumowiczów dorzucam opone z 5 mm bieznikiem, do wymiany klocki hamulcowe, tarcze są ok. Chce sprzedać bo tak sie potoczyło że nie mam nawet na ubezpieczenie do niego. Cena dośc atrakcyjna ale dla zdecycowanego kupca jeszcze coś potargujemy. Jeśli ktoś by chciał moge zrobić troche więcej zdjęć.

[url]http://olx.pl/oferta/suzuki-drz-400-sm-do-wziecia-CID5-IDbG9MT.html[/url]

troche filmu też mam [url]https://www.youtube.com/watch?v=SoZ1WvdE6Y0[/url]

DRZ 400 SM - sprzedany
DT 125 SM

2

Odp: Suzuki DRZ 400 SM

Z ciekawości co się przyczyniło do -2k PLN w cenie względem oferty z marca?

FZS 600 ->  DRZ 400 SM -> GSX-R 750 -> SMC 690 -> WR450F SM -> CBR 954RR -> GSX-R 750 -> MT-09  ->  ... ?

3

A ja mam inne pytanie, czemu wszyscy komentujący pod filmem mają ciągniki rolnicze w awatarze xD?

MV Agusta F4 S 1+1 evo03 <- sprzedam/zamienię
Beta M4 3.5 <- sprzedam/zamienię
Honda CRF250R 2013 <- też xd

4

faktycznie, widocznie kolega prowadzi AgroVloga ;d

Husqa smr 570

5

IceNuke nikt nie dzwoni żeby kupić, miałem tylko 3 oglądających z czego jeden twierdził że rama spawana bo odpryski wszędzie, drugi chciał przed zakupem zaglądać do silnika to mu powiedziałem ze możemy to zrobić ale  w  profesjonalnym warsztacie i on za to płaci to już nie bardzo a 3 przejechał się powiedział ze fajnie jeździ i tyle. Sam się dziwie ze takie małe zainteresowanie, jak kupiłem moją to jednak więcej tego ubywalo z ogłoszeń. Pozdrawiam
A co do avatarow to filmy z gospodarstwa kręcę i stali widzowie komentowali :p

DRZ 400 SM - sprzedany
DT 125 SM

6

raz  sie cieszysz jak kupujesz drugi raz jak sprzedajesz.
ale akurat ja mam  ból dupy jak sprzedaje :D

ktm 640 06r

kiedys exc 2x525  2x450 lc4 640 xt600

7

Jak sprzedam auto, a jeszcze nie zejdzie to bede chetny ;)

MV Agusta F4 S 1+1 evo03 <- sprzedam/zamienię
Beta M4 3.5 <- sprzedam/zamienię
Honda CRF250R 2013 <- też xd

8

Młodsi teraz szukają kwater i akademików a starsi odkładają na węgiel przed zimą.
Stąd pewnie zastój w branży.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD