Temat: koła KTM pomocy
siemanko chce zrobić swojego KTM exc 450 z 2003r na Supermoto . i oto moje pytanie wiecie może jak najtańszym kosztem zrobic SM ??od czego podpasować itp ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » koła KTM pomocy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
siemanko chce zrobić swojego KTM exc 450 z 2003r na Supermoto . i oto moje pytanie wiecie może jak najtańszym kosztem zrobic SM ??od czego podpasować itp ?
od ktma. Jest tego jak gnoju i ceny niskie
mozna zakładac same kola za 1500-2000 a mozna na bogato zawiecha koła plus hebel za 5 kawałków tanim kosztem zrobic sm to jakby zalozyć szosowe opony na koła enduro tak samo bedzie sie prowadzic, ale wiadomo niema pisku szmat:P
Najtaniej to chyba od jakiegos ściga (chyba cbr 600 ale nie wiem której F) plus trochę rzeźby na tokarni z tulejkami. Nie wiem czy Ciernik swojego czasu w swoim 520 takich nie miał. Chyba ze coś mi sie pomieszało ;)
Ja też przymierzam się do przesiadki na EXC, ale jestem zielony w kwestii przeróbki na SM. Mógłby mi ktoś wyjaśnić jak to zrobić od A do Z ? Koła, tuleje, adaptery, zaciski, tarcze, napęd itd. Załóżmy, że kupuje EXC 450 serie. Co mogę przerzucić z enduro, co nowego ? Jeśli w jakimś wątku była już odpowiedź to proszę o link.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » koła KTM pomocy
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 80 zapytań