Temat: [k] stator i magneto exc 525
Jak w temacie, najlepiej używany w dobrym stanie albo nowy taniej niż w ktmie ;) Jakby ktoś miał jakieś ładne magneto to też przygarne
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [k] stator i magneto exc 525
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, najlepiej używany w dobrym stanie albo nowy taniej niż w ktmie ;) Jakby ktoś miał jakieś ładne magneto to też przygarne
a z tymi fantami jest taki problem i sa drogie? bo rozmyslam na rozbiórką na czesci exc 450 a pasować będzie napewno.
nowe oryginalne dośc drogie, magneto jeszcze do zdobycia używka w przyzwoitym stanie. Statora używki namierzyć nie mogę, kupiłem nowy zamiennik, kupa, 10 cewek zamiast 8. Mój główny problem to czas, wybieram się do Bydgoszczy w piątek :)
A Twojego starego statora nie da się naprawić ? Myślę, że dobry elektryk zajmujący się silnikami elektrycznymi (np. regeneracj ą alternatorów czy rozruszników) da radę.
Ja wszystkie naprawy robię w Koszalinie i nigdy nie było problemów, do tego w rozsądnych pieniądzach :-)
Jak coś to mogę poszukać kontakt :-]
.
z tego co się orientowałem to słabo te naprawy się kończą i nie mam czasu za wiele do piątku ;) A druga sprawa taka że mój stator się nie przepalił tylko urwał się nit z magneta i narobił troche szkód :/ Jak nic na szybko nie zdobędę to kupuję nowy w aso a w weekend katuje kucyka
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [k] stator i magneto exc 525
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 73 zapytań