1

Temat: Poznań kluby - motorshow

Panowie w związku z targami motorshow w Poznaniu potrzebuję informacji o ciekawych klubach w okolicy rynku :)
Możecie coś polecić?
Zapraszam również na same targi.

Wymiany korbowodów, naprawa wałów, wymiarowanie cylindrów, tulejowanie, szlify cylindrów. Remonty i tuning silników, serwis zawieszeń. Prostowanie kolektorów wydechowych. Części i akcesoria. tel. 607198003
WWW.MOTO-KORN.PL

2

Odp: Poznań kluby - motorshow

Majster128 napisał/a:

Panowie w związku z targami motorshow w Poznaniu potrzebuję informacji o ciekawych klubach w okolicy rynku :)
Możecie coś polecić?
Zapraszam również na same targi.

Wystawiasz się na jakimś stanowisku?:)

Co do klubów to napisz jaka muza Ciebie interesuje.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

3

Przyjechałem podziwiać ciekawe pomysły :)
Muza klubowa lub disco.
Właśnie wyszedłem z mixtura, bo tu pustki.

Wymiany korbowodów, naprawa wałów, wymiarowanie cylindrów, tulejowanie, szlify cylindrów. Remonty i tuning silników, serwis zawieszeń. Prostowanie kolektorów wydechowych. Części i akcesoria. tel. 607198003
WWW.MOTO-KORN.PL

4

Chciałem polecić Hells Angels, ale chyba nie o to chodzi?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

5

A sprawdzę jak najbardziej :)
Dzięki.

WWW.MOTO-KORN.PL

6

Ale ostrożnie bo to klub MC ;-)

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

7

Specjalnie pojechałem na targi obejrzeć smcr a dealer poznański go nie wziął z salonu!!! Beka n maksa. Widziałem tylko jedno SM. O co come on skoro trochę tego już jeździ po drogach????