1

Temat: Siemanko !

Jakis czas temu stałem się posiadaczem KTM SM 690 i postanowiłem zarejestrować się na to własnie forum.

Co do mnie,to mam prawie 18 lat. Wcześniej jeździłem samymi pyrkawkamii 50 ccm i 125 ccm.
Niedługo zabieram się za A2 i będzie latanie pelna para,o ile oczywiście pogoda dopisze.

Braaaaap !

2

Odp: Siemanko !

Siemka :) Jak odczuty skok z 125 na 690 ? :D

Jeździj szybko tam gdzie wolno !

3

Adrian na supermoto.pl?

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

4

Adrian czy to twój dziobal?

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/10339204_797369180324348_422589450645576909_o.jpg

Okleinę musisz sobie sprawić ;p

KXF 250 '14

5 Ostatnio edytowany przez Jvezii (2015-02-05 00:12:16)

Tak to Adrian, LWG

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

6

Adrian z p2oo? Dziobal jednak zostaje?

TERROR KITTY CREW

Nienawiść do skuterów tak zostałem wychowany.

7

witajcie

8

Siemka! :D

9

Przemek21 napisał/a:

Ja miałem RS 125,wiec miało to fajne przyspieszenie i dawało sporo frajdy na zakrętach. No,ale 64 km w jednocylindrowym moto to jest jak dla mnie masakracja. Moto oddaje moc od najniższych obrotów,nie trzeba go kręcić od najniższych obrotów. Na ten moment nie mogę nic więcej powiedzieć,bo nie jeździłem nim za wiele.

Hustler13 a skąd Ty Panie masz takie foty ? Hahaha

andrzeju miał być SMC-R,ale chyba jednak narazie wole ta kase dołożyć do lepszego samochodu.

Co do Kata to okleina obowiązkowo,bo starszemu Panu się nie spodobała niestety.

Z dziobalem założę temat,jak wrócę do PL i mam nadzieje,ze zacznę wreszcie cos przy nim robić,bo do tej pory zajmowałem się innymi motocyklami.

10

Edd napisał/a:
Przemek21 napisał/a:

Ja miałem RS 125,wiec miało to fajne przyspieszenie i dawało sporo frajdy na zakrętach. No,ale 64 km w jednocylindrowym moto to jest jak dla mnie masakracja. Moto oddaje moc od najniższych obrotów,nie trzeba go kręcić od najniższych obrotów. Na ten moment nie mogę nic więcej powiedzieć,bo nie jeździłem nim za wiele.

Dzięki, dobrze wiedzieć bo sam mam tzr 125 belgarde i planuję skok na 450 w przyszłym sezonie, przejściowo cały sezon zeszły przelatałem 350 w 4t więc myślę, że tragedii nie będzie. Pozdrówki ! :)

Jeździj szybko tam gdzie wolno !