Odp: Sprzedam Husqvarne, bo mnie wku*wiła.
w razie czego za 11 można ode mnie kupić taką samą tylko ładną i działającą jak należy ;)
zero etyki ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam Husqvarne, bo mnie wku*wiła.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w razie czego za 11 można ode mnie kupić taką samą tylko ładną i działającą jak należy ;)
zero etyki ;)
przechyl moto na bok, odkręć śrubę daj podkładkę i masz o jeden mankament mniej:)
przechyl moto na bok, odkręć śrubę daj podkładkę i masz o jeden mankament mniej:)
Będzie zrobione.
Miałem ze swoja księżniczką Huska taki sam problem...
Tak mnie wkur...ła, że sprzedałem ją na części. Kasa rozłożona w czasie, ale mimo iż też była niedługo po remoncie to udało się trochę zarobić :)
Kurde pewnie temu wszyscy drz kupują na początek przygody, bo jak się poczyta trochę o husach to się odechciewa
samson każdy wie że żeby zasiąść do Twojej huśki trzeba mieć jaja jak ten facet po środku więc temu nie masz chętnych :)
^^
W części nie pójdzie nigdy! Wystawiłem moto na sprzedaż, a ludzie do mnie piszą, żebym tego nie robił, i dalej walczył z nią. Jak żyć?
Dłubać do skutku, bo będziesz żałował.
Żal mi się trochę Ciebie kolego zrobiło jak to wszystko przeczytałem...
zrób podstawowe rzeczy - wyjmij świecę, wyczyść, wysusz, włóż do moto. Kopnij go parę razy (zakładam, że wiesz o tym, że warto ustawiać tłok w GMP przed kopnięciem). Jak nie zapali to wyjmij świecę - sprawdź czy jest sucha, czy mokra. Zobacz też jaką iskrę generuje podczas kopania.
Jak jest paliwo i jest iskra, to musi odpalać - wtedy poszukałbym problemu w zapłonie.
Jak już ją odpalisz, to popsikaj PLAKiem w okolice króćca ssącego, pomiędzy cylindrem a gaźnikiem i sprawdź czy zmienią się obroty. Jak wzrosną, tzn. że masz gdzieś lewe powietrze.
Możesz również poszukać kogoś, kto ma świece colortune, żeby sprawdzić mieszankę na wolnych obrotach...
Napisz, jak zrobisz te podstawowe rzeczy.
Żal mi się trochę Ciebie kolego zrobiło jak to wszystko przeczytałem...
zrób podstawowe rzeczy - wyjmij świecę, wyczyść, wysusz, włóż do moto. Kopnij go parę razy (zakładam, że wiesz o tym, że warto ustawiać tłok w GMP przed kopnięciem). Jak nie zapali to wyjmij świecę - sprawdź czy jest sucha, czy mokra. Zobacz też jaką iskrę generuje podczas kopania.
Jak jest paliwo i jest iskra, to musi odpalać - wtedy poszukałbym problemu w zapłonie.
Jak już ją odpalisz, to popsikaj PLAKiem w okolice króćca ssącego, pomiędzy cylindrem a gaźnikiem i sprawdź czy zmienią się obroty. Jak wzrosną, tzn. że masz gdzieś lewe powietrze.
Możesz również poszukać kogoś, kto ma świece colortune, żeby sprawdzić mieszankę na wolnych obrotach...
Napisz, jak zrobisz te podstawowe rzeczy.
Podstawowe czynności były wykonywane milion razy. W sobote razem z n-manem, będziemy testować zapłon i próbować odpali k*rwe.
chyba muszę do was pojechać i pokazać wam jak się pali 570 tkę ;)
sam chciałbym się tego nauczyć ;)
;) wpadajcie wszyscy zrobimy spota smr570, o ile odpalicie :) nivy dam popatrzeć na mojego antyhopinga:)
z tym, że jak jest paliwo i iskra to musi odpalić to jest ściema:)
wystarczy, że ktoś ma mało pary w nodze lub brakuje mu techniki i może kopać cały dzień i nie odpali a ten ktoś potrafi odpali od pierwszego - znam to z własnej autopsji
a kopka po lewej stronie to dla niektórych czarna magia
W VOR-ku też łatwo nie było przyzwyczaić się do odpalania bo kopka może i po prawej stronie ale kopie się do przodu nie do tyłu, pamiętam te zakwasy na nodze i bolącą stopę jak machało się cały dzień żeby załapał, teraz znajduje ten punkt i pali za pierwszym razem bez wysiłku.
Na pych ładnie pali ta huśka czy też ma problemy?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam Husqvarne, bo mnie wku*wiła.
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 87 zapytań