Temat: [K] koła 17" do CRF
Jak w temacie koła 17" przód 3,5 tył 5" najchętniej na piastach do crfy, propozycje mile widziane :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] koła 17" do CRF
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie koła 17" przód 3,5 tył 5" najchętniej na piastach do crfy, propozycje mile widziane :)
Tu masz fajny zestaw:
[url]http://allegro.pl/honda-crf-kola-supermoto-i4881567901.html[/url]
chciałem je kupić parę miesięcy temu, koleś powiedział że odda za 2500 uważam że to dobra cena, ja nie kupiłem bo zamówiłem nowe. Były wystawione kup teraz 2500 jak nikt nie kupił może teraz odda taniej.
Dzwoniłem, dalej nie chce oddać taniej niż 2500 ;) Obecnie nie ma w czym wybrać, wiadomo im więcej ofert tym bardziej można wybrać coś pod siebie :)
ja mam takie oto ale nie wiem czy podejdą...
Pierwsze cały zestaw
znajdziesz tu
[url]http://forum.supermoto.pl/topic30641-zacisk-pompa-brembo-motomaster-kola-excel-supermoto-20-i-22mm-kpl.html[/url]
mam jeszcze jedne kołą poniżej ale te są już zarezerwowane
[url]http://forum.supermoto.pl/topic28368-prawie-nowe-felgi-sm-yzfwr-450-wersja-bling-bling.html[/url]
No Hermes za ten drugi zestaw gdyby tylna felga miała 5" dałbym sobie jajca na sucho ogolić :P A tak na poważnie to gdyby nie poszły daj znać coś pomyślimy :)
Ja bym się przy 5" nie upierał bo czy opona 160 jest Ci potrzebna jesli nie latasz na slickach po torze? Wątpię.
Niby większy wybór opon w rozmiarze 160 ale czy tak naprawdę jest Ci to potrzebne?
Ja się przesiadłem ze 150 na 160 przy zmianie szerokości felgi z 4" na 4,5" i roznicy na plus nie odczułem. Prócz wizualnej, i dodatkowej rzeźby żeby tego kapcia upchnąć w wahaczu XR.
A zapomłem dodać że koła zawsze da się podpasować. Ja miałem w XR600 koła na piastach Husqvarny i zawias przedni z KTM i grało to wszystko. Kwestia pomierzenia przed kupnem :)
joł
Ja bym się przy 5" nie upierał bo czy opona 160 jest Ci potrzebna jesli nie latasz na slickach po torze? Wątpię.
Niby większy wybór opon w rozmiarze 160 ale czy tak naprawdę jest Ci to potrzebne?
Ja się przesiadłem ze 150 na 160 przy zmianie szerokości felgi z 4" na 4,5" i roznicy na plus nie odczułem. Prócz wizualnej, i dodatkowej rzeźby żeby tego kapcia upchnąć w wahaczu XR.joł
Popieram Mariana
Macie rację oczywiście nie odrzucam nic co ma z tyłu 4,5" ale zwyczajnie skoro można pominąć późniejsze zmiany to lepiej pomyśleć w przód i wskoczyć na 5" ;)
ja tam schodzę z rozmiarem w dół - oryginalnie mam 180, a chętnie śmigałbym na 160-165...
pw
Levis pewnie przy rozmiarze opony 180 w swojej apce masz fele 5" w Twoim przypadku zmienić tylko laczka :)
Jak się nie mylę Apka ma 5'5 cala
nom, dlatego minimalny rozmiar to 165 - co z koleji nie ma homologacji drogowej bla bla bla i zostaje mi 170 ;/
up
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] koła 17" do CRF
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 72 zapytań