1

Temat: Witam z Warszawy

Witam wszystkich użytkowników forum

Mam na imię Rafał , mieszkam  w Warszawie , dwa miesiące temu nabyłem Rometa CRS ,
Obecnie jestem w trakcie modyfikacji , nowy mocniejszy silnik  i spore zmiany zmiany wizualne

Nie za bardzo jest się czym chwalić :) , ale po skończonym projekcie myślę że nie będzie zostawał z tyłu na drodze  ;)

Pozdrawiam

2

Odp: Witam z Warszawy

Siema

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

3

Cześć.

https://vimeo.com/128136519

4

Witaj.

WR 250x

5

Siema! :D

6

Cześć,

Ile kosztuje taki Romet jeśli można zapytać ? nie to że jestem zainteresowany ale z tego co widzę to chcesz inwestować w Rometa ,i powiem ci że może się zastanów na kupnem czegoś firmowego (używanego) , bo wiesz mi że Romet nigdy nie dorówna osiągami nawet najsłabszej Croosówce . Taka dobra rada.

7 Ostatnio edytowany przez Rafal01 (2014-12-17 22:00:58)

A więc tak ,
Nowy kosztuje coś koło 4500zł

Rometa kupiłem używanego za 2000 zł , jest to model CRS 2010 , z uwagi na to że nie posiadam prawka postanowiłem troszkę ''obejść'' prawo
i nie dawno kupiłem nowy silnik do niego za 1600 zł  , pojemność 125ccm jak będzie bliżej wiosny zmienię mu górę na 150ccm
Obecnie jestem na etapie przerabiania mocowań silnika , bo oryginalne nie pasują

W poruszaniu się po miescie zazwyczaj od świateł do świateł , myślę że i to spełni swoją rolę

Przede wszystkim ma mi służyć na dojazdy do pracy , na tą chwilę nie stać mnie na  markowe  SM  z prawdziwego zdażenia i zrobienie prawka

chociaż wcześniej czy później zapewne się doczekam jednego i drugiego :)

Pozdrawiam

8

również witam z Warszawy :)

yamaha yz 125 brappp #girlondirtbike

9

siemanko :D

Husqvarna sms/smr 125 10'  & Kawasaki kxf 250 09'