Temat: Gdzie wał na zmiane korby? exc 525 04r
Panowie jakies namiary na sprawdzony zakład ktory przebije mi korbe i wszystko pomierzy itd i co tam jeszcze sie przy takiej operacji- jak ktos ma namiar na SPRAWDZONY zaklad to pisac. thx
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Gdzie wał na zmiane korby? exc 525 04r
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie jakies namiary na sprawdzony zakład ktory przebije mi korbe i wszystko pomierzy itd i co tam jeszcze sie przy takiej operacji- jak ktos ma namiar na SPRAWDZONY zaklad to pisac. thx
Mogę Ci zaproponować wymianę korbowodu z centrowaniem wału w rożnych klasach dokładności oraz kompleksowe pomiary cylindra z określeniem owalizacji, stożkowatości i doborem sel. tłoka.
rozpadlo mi sie lozysko od walka wyrownowazajacego i narobilo balaganu w cylindrze wiec nie wiem czy jest co tam mierzyc:) korba w porzadku ale juz mam kupiona poza tym trzeba zrobic jak silnik rozebrany. na cylindrze jest kilka "kropek" wcisnietych, tłok niby tak samo dostal troche po dupie a dopiero co wsadzilem 60mth temu nowy elko selekca b. Podaj namiary na siebie, wysle w poniedzialek korbe i wal, dorzuce tez cylinder z tlokiem to rzucisz na to okiem czy do odratowania czy nie
Pw poleciało.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Gdzie wał na zmiane korby? exc 525 04r
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 75 zapytań