1

Temat: Gdzie wał na zmiane korby? exc 525 04r

Panowie jakies namiary na sprawdzony zakład ktory przebije mi korbe i wszystko pomierzy itd i co tam jeszcze sie  przy takiej operacji- jak ktos ma namiar na SPRAWDZONY zaklad to pisac. thx

525 EXC

2

Odp: Gdzie wał na zmiane korby? exc 525 04r

Mogę Ci zaproponować wymianę korbowodu z centrowaniem wału w rożnych klasach dokładności oraz kompleksowe pomiary cylindra z określeniem owalizacji, stożkowatości i doborem sel. tłoka.

Wymiany korbowodów, naprawa wałów, wymiarowanie cylindrów, tulejowanie, szlify cylindrów. Remonty i tuning silników, serwis zawieszeń. Prostowanie kolektorów wydechowych. Części i akcesoria. tel. 607198003
WWW.MOTO-KORN.PL

3

rozpadlo mi sie lozysko od walka wyrownowazajacego i narobilo balaganu w cylindrze wiec nie wiem czy jest co tam mierzyc:) korba  w porzadku ale juz  mam kupiona poza tym trzeba zrobic jak silnik rozebrany.  na cylindrze jest  kilka "kropek" wcisnietych, tłok niby tak samo dostal troche po dupie a dopiero co wsadzilem 60mth temu nowy elko selekca b. Podaj namiary  na siebie, wysle w poniedzialek korbe i wal, dorzuce tez cylinder z tlokiem to rzucisz na to okiem czy  do odratowania czy nie

525 EXC

4

Pw poleciało.

Wymiany korbowodów, naprawa wałów, wymiarowanie cylindrów, tulejowanie, szlify cylindrów. Remonty i tuning silników, serwis zawieszeń. Prostowanie kolektorów wydechowych. Części i akcesoria. tel. 607198003
WWW.MOTO-KORN.PL