1 Ostatnio edytowany przez czarnysm610 (2014-11-07 23:11:36)

Temat: [K] tłok+cylinder wałek wyrównowazający wałek rozrzadu exc 525 04r

jak w temacie   tłok z cylkiem najlepiej nowy jak by komus zalegal albo mial gdzies dojscie w dobrej monecie  lub po małym przebiegu, pozostale graty uzywane ale tylko w stanie eleganckim.  Jak by ktos cos miał/ wiedział to pisac w temacie lub PW

525 EXC

2

Odp: [K] tłok+cylinder wałek wyrównowazający wałek rozrzadu exc 525 04r

Jeśli sie nie myle Czarny to chciałem sprzedać kata, a tu remont  czyżby nieoczekiwana niespodzianka z silnikiem ?

Ktm#exc#525#sm

3

racek napisał/a:

Jeśli sie nie myle Czarny to chciałem sprzedać kata, a tu remont  czyżby nieoczekiwana niespodzianka z silnikiem ?

Nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałem ale jeśli tak to czarny nie wystawiał swojego kata tylko swojego znajomego.

KTM EXC 450
       SXF 250

4 Ostatnio edytowany przez czarnysm610 (2014-11-07 23:32:12)

maniak napisał/a:
racek napisał/a:

Nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałem ale jeśli tak to czarny nie wystawiał swojego kata tylko swojego znajomego.

dokladnie.  Moj ze mna to ma dozywocie, ale racja nie napisalem ze moto kolegi i mozna bylo odebrac ze moje

525 EXC

5

No i wszystko jasne , ja miałem taką niespodziankę i remoncie musiał być nieoczekiwany .

Ktm#exc#525#sm