Temat: Którędy na enduro W-wa-->Kazimierz Dolny?
Czołem
Znacie jakąś niezatrudną trasę z Warszawy do Kazimierza Dolnego do przelecenia na kostkach bez tablic?
http://www.youtube.com/user/supermoto30
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Którędy na enduro W-wa-->Kazimierz Dolny?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czołem
Znacie jakąś niezatrudną trasę z Warszawy do Kazimierza Dolnego do przelecenia na kostkach bez tablic?
Crazy, temat prosty , wal wzdłuż rzeki :)
łooo stary mogę pomóc koło Puław, znam fajne szutry od gołęmbia, przez las przy azotach, do bohotnicy,
łooo stary mogę pomóc koło Puław, znam fajne szutry od gołęmbia, przez las przy azotach, do bohotnicy,
Pomoc cenna bo głowiliśmy się z Samsonem, jak ominąć Puławy.
obbadam tern jeszcze !
Crazy jak to oblecimy to następny strzał na pierniki do Misia, też wzdłuż tej śmierdzącej "rzeki" ;)
znalazlem w necie taka oto trase
"Ja pochodze z Piaseczna k/warszawy Jak ktoś pomyka tylko - zalesie górne - dolne to proponuje traske
- magdalenka szlak czerwony przez Wólka Pracka do Głoskowa gdzie z czerwonego przelatujemy na zielony wzdłuż rzeczki - podjazdy kanały bagna do Prażmowa i powrót Czachówek Zalesie Górne
Trasa idzie szlakami turystycznymi, może 10 % asfaltu
Jak na nasze rejony Miasta to można sobie traske urozmaić"
Ktoś ją zna?
skąd ruszamy?
Nie mam pomysłu. Najlepiej aby blisko do miękkiego było, żeby kostek nie sciachać. Liczyłem że od Materki :)
Crazy ten opis trasy... przecież Prażmów to nie po tej stronie Vistuli ;)
Nie mam pomysłu. Najlepiej aby blisko do miękkiego było, żeby kostek nie sciachać. Liczyłem że od Materki :)
Może być
to parking już jest ;)
Kiedyś zrobiłem taką trasę offroad to tylko Górę Kalwarię z przyległościami trzeba ominąć asfaltem bo od Wisły już są pogrodzone sady i gospodarstwa
za wiele nie pomogę, ale do Góry Kalwarii da się dojechać prawie 100% po miękkim (jest około 1km po asfalcie). Trasa generalnie dość łatwa - jedna przeprawa przez taki większy strumień, ze 3 podjazdy i trochę błota.
Ja na starej 125 2T przejechałem, to dla dużych 4T to pryszcz.
To chyba dopiero 1/5 trasy, a ja już wtedy miałem dość, także szacunek za wyprawę :-]
Dalej to chyba trzeba się pytać lokalnej wiary dla danego obszaru.
Powodzenia :)
Jak chcecie polatać na kostkach w okolicach Kazimierza mogę wam pokazać fajne tereny (podjazdy, wąwozy). Możliwe że latamy w sobotę i niedzielę
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Którędy na enduro W-wa-->Kazimierz Dolny?
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 76 zapytań