Odp: Kryty tor motocross
Powierzchni jest multum w każdą stronę, co do cen to była ustalona przybliżona a ostatecznie jest to jeszcze kwestia dogadania, z wentylacją i obsługą toru nie będzie większego problemu, co do norm to poprosiłem PZM o konkrety odnośnie takiego obiektu i aktualnie czekam na ich odpowiedź, oczywiście wiem, że nie może to być ziemia od sąsiada z pola i zdaję sobie z tego sprawę, jedynym problemem na dzień dzisiejszy będzie ogrzewanie obiektu ponieważ hala jest ogromna... to 5ha niepodzielonego placu o wysokości od 10-15m więc musiał bym zamawiać pociąg węgla na miesiąc :) ale sprawdzę jeszcze kwestię promienników, oczywiście sklep, bar czy nawet serwis na miejscu nie są większym problemem, jak to się mówi najtrudniej jest zacząć a później jakoś leci.
Jeżeli ktoś chciałby usłyszeć opinię kogoś z większym doświadczeniem na 2 kółkach niż ja to pytajcie Grega, on niedawno miał okazję się przejechać po hali a ja przy okazji miałem możliwość karniaka na prawdziwym SMie :)
Aktualnie jestem w trakcie poszukiwań ewentualnym sponsorów i osób chętnych przy organizacji całego bajzlu. Jeżeli macie jakieś informację, które by mi ułatwiły poszukiwania to byłbym wdzięczny.