1 Ostatnio edytowany przez andrzeju (2014-08-29 15:22:20)

Temat: Kask HJC TR-1 S/XS blenda

Elo, w związku z planowaną przesiadką na jedyny słuszny typ sprzętu, muszę nabyć trochę inny kask a obecnego chcę się pozbyć.
HJC TR-1 z blendą, rozmiar teoretycznie XS ale myślę ze można traktować jak S, mój obwód łba to około 56cm a i tak nie był mega dopasowany od początku. Szyba ma parę rys, blenda bez skazy, raz mi chyba poturlał się po asfalcie ale nigdy poważnie nie upadł ani oczywiście nie jest pokolizyjny czy powypadkowy.
Chciałbym za niego tak z 360 jak dla forum, docelowo chcę duala LS2 z szybą ale rozważę jakąś fajną propozycję zamiany.  Mocowanie GoPro dorzucam free.
Oczywiście pokrowiec w zestawie.

ODDAM ZA 3 STÓWY!

http://img08.olx.pl/images_tablicapl/169238669_1_644x461_kask-hjc-tr-1-lepszy-niz-naxa-agv-blenda-mocowanie-gopro-ropczyce.jpg

[url]http://olx.pl/oferta/kask-hjc-tr-1-lepszy-niz-naxa-agv-blenda-mocowanie-gopro-CID5-ID6FfVp.html[/url]

TERROR KITTY CREW

Nienawiść do skuterów tak zostałem wychowany.

2 Ostatnio edytowany przez andrzeju (2014-08-29 15:08:33)

Odp: Kask HJC TR-1 S/XS blenda

Podbijam, forumowiczowi oddam za 300!

TERROR KITTY CREW

3

Nie wybierasz się przypadkiem na zawody redbull 111 megawat w bełchatowie?

4

No nie po drodze mi to trochę. Jeśli chodzi o wysyłkę to możemy się dogadać, tylko wiem że kask to lepiej przymierzyć.

TERROR KITTY CREW

5 Ostatnio edytowany przez fincher (2014-08-30 10:54:20)

Byłem w sklepie przymierzyć tego TR1 i XS jest ciasny - uciska na czole. S jest idealna także raczej odpada.

6

Wez pod uwagę ze to nie nowka i jest troszkę rozbity wiec przypuszczam ze będzie S :) tak jak mój uvex rozbil sie do M :)

WSK 125 (odrestauruje się) - Honda CB450S - Suzuki GS500E - Suzuki SV650S - KTM LC4 Duke II - KTM LC4 640SM - KLX300R - enduro zajawka

7

Dalatego pytałem Andrzeja czy nie wybiera się na redbula, szykuje sie duża impreza - na chwilę obecną jest 250 zarejestrowanych zawodników z całego śwaita! To i przy okazji bym wcisnął mój baniak w ten garnek i zobaczył :)

8

Wciąż aktualne!

TERROR KITTY CREW