Temat: Co kupić ? proszę o poradę
Witam wszystkich. Od pewnego czasu usiłuję znaleźć odpowiedni motor dla siebie, jakim będzie coś w stylu crossowego za****palacza. Obecnie posiadam Cbr 600 no, ale cały czas jednak mnie ciągnie w teren i nie puszcza. Przechodząc do rzeczy motor, który chcę zakupić będzie u mnie robił za drugie moto do pośmigania w weekendy. Głównie będę nim jeździł po bezdrożach, lasach, trochę mały teren czy tam przeprawy przez rzeczkę i sporadycznie wjazd do miasta. Jestem świadom tego, że prawie każda maszyna cross/enduro/hard rujnuje finansowo… No i właśnie poszukuję coś takiego, co mnie nie zrujnuję, ale liczę się z remontami itd. Tylko nie po kilka razy w sezonie. W przeszłości posiadałem, YZ 125 później YZ250 i raczej nie chcę już 2t bardziej skupiam się na 4T. Motor musi dać się zarejestrować po prostu chodzi mi bym miał szanse kupienia już takiego. Więc co możecie mi polecić ?
Jeśli to pomoże w doradzeniu to kilka razy przejechałem się CRF 450 i motorek strasznie przypadł mi do gustu mocy mu nie brakuje pięknie wstaje na koło trudno się nie zakochać w takim generatorze mocy i momentu obrotowego…