1

Temat: [S] strój na supermoto skóra

tak jak w temacie - do sprzedania strój na moto, frank thomas - mało popularna firma poza UK, tam duzo osób w tym jeździ bo ciuchy widac ze solidnie wykonane,

sprzedaje bo tak jak na fotkach widać w tle - bardziej mnie na bagno ciągnie niż na czarne.

[url]http://olx.pl/oferta/frank-thomas-xti-kombinezon-kurtka-spodnie-54-56-CID5-ID4gFzL.html[/url]

cena dla forumowiczów do sporej negocjacji - szkoda żeby leżał i sie kurzył tylko.

KTM - Kick This Mutha

2 Ostatnio edytowany przez kik_man (2014-05-30 17:12:03)

Odp: [S] strój na supermoto skóra

na jakiego chłopa tak +- będzie pasował? 2 czasciowy bo na tel jakoś mi nie do końca zdj ładuje. daj znać na pw, jutro będę w lublinie. gdyby rozmiar był ok może bym sprawdził osobiście

3

ajj nie zdązyłem przeczytac wczesniej,

wiesz co mam 180 cm wzrostu i 60-65 kg wagi, i dla mnie strój był spoko, wygodnie sie czułem ale mógłbym byc troche większy ;D i też by dobrze - pewnie nawet lepiej leżał. tak jest 2 częsciowy przypinany suwakami spodnie z kurtką.

na torze Lublin ganiasz ?

KTM - Kick This Mutha

4

chyba odpada, duzo za duzy bede. tak myslalem po tym jak zobczylem rozmiar spodni, belem pewien ze calosc to 56

5

kik_man mam takiego dainesa:

[url]http://www.aukcjoner.pl/gallery/016871152-.html#I1[/url]

rozmiar 54, ale tak na wzrosti od 182 i wagę 90 kg

za 8 stówek oddam

400 exc :(

6

kik - a jakie mniej wiecej masz wymiary ? zawsze w którys weekend w lublinie mozemy się umówic i sobie zarzucisz i sam ocenisz, ja w tym nie siedze i dla mnie może duzo za luźny strój wydaje sie byc ok, nigdy nie jeździłem w odpowiednim. tez ze 3X ubrałe, 2X tak o do przymiarki i raz sie kawałek pod domem przejechałem i tyle wiec ciezko tez mi oceniac ;D

KTM - Kick This Mutha

7

szukam czegos w rozmarze 56. 190 wzrostu i 95 wagi

8

Ja podobnie jak wyżej :-\

9

uuu wciskać nic nie chce i wydaje mi sie, że jednak ten bedzie za mały

KTM - Kick This Mutha