Temat: [S] Yamaha WR 450 SM + Enduro
Sprzedam swojego dzika. Zawieszenie jest skrócone na twardych sprężynach. Pompa radialna, tarcza przód 320, z tyłu założony Braking (tarcze w idealnym stanie). Wydech Leo Vince wraz z db killerem. Wzmocniony rozrusznik. Akcesoryjna śruba regulacji mieszanki. Sprzedaję w komplecie z kołami enduro, oryginalnymi sprężynami i heblem (za niewielką dopłatą mogę dorzucić tarcze oversize 270 WRP) oraz osłoną silnika. Tej zimy silnik dostał nowy tłok, łańcuszek. U Dandego wyszyczona została głowica. Wałki i zawory (oryginalne tytanowe) są w idealnym stanie. Cylinder jest cały czas na oryginalnym nicasilu. W zawieszeniu wymieniłem niedawno łożyska łącznika wahacza. W ubiegłym sezonie u Sancheza była robiona reszta zawiechy z pro-linkiem włącznie (mam fakturę i stare łożyska i tłok do wglądu). Napęd w bardzo dobrym stanie. Ogólnie moto jest w rewelacyjnym stanie (może poza owiewkami). Jeździ jak złe - zapraszam na jazdę próbną. Cena 14500 tyś. Dla ciekawskich, sprzedaję, ponieważ kupiłem setę w teren i zakochałem się w niej po uszy, a kasiory i czasu za mało na dwie zabawki.
YZ 125